Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mamaporazpierwszy

Wybieramy WOZEK

Polecane posty

Gość mamaporazpierwszy

Czesc dziewczyny;) Zastanawiam sie nad wyborem wozka.. a poniewaz bede pierwszy raz mama nie mam w tym doswiadczenia. Chcialabym kupic jakis fajny, wygodny wozek, najlepiej 3w1 i moze mi polecicie ktores firmy i modele. Dodam ze cena mile widziana to okolo 1500 zl. Czekam na Wasze pomysly.

no hej ja mam mutsy 4 rider ale jest duzo drozszy wszyscy chwala tako jumper ;) Wiesz wybór wózka jest zalezny od tego czy bd go nosila po schodach czy nie ;)

Chętnie się podepnę i podpatrzę co dziewczyny doradzą. ja na razie rozważam Navington cadet lub espiro vector pro.

Gość mamaporazpierwszy
mnie kolezanka polecala X-landera, ale ocene ma podobna do innych firm

Gość mamaporazpierwszy
Glorias czy ten wozek ma pompowane kolka? ogolnie wyglada fajnie, chociaz mi sie podobaja zielenie i pomarancze z szarym

Gość krokodylica
glorias śliczny wózek, ja będe miała używany firmy Volcano

Gość mamaporazpierwszy
a ja czuje sie taka zagubiona wrecz glupia w tym wszystkim, tak jakbym nie miala o niczym pojecia, te wszyskie firmy, modele, nowosci i gadzety dzieciece... przeraza mnie to

Gość mamaporazpierwszy
MamaMalpki tez tak mialas? Myslalam ze tylko mnie to uczucie ograniczenia dopadlo. Dlugo to trwalo u Ciebie?

Cały czas to mam . a mały ma rok . oni co roku jakies cuda wymyslaja ze czlowiek głupieje heh jakies siatki do zjadania owoców i inne cuda.....

Gość Meg Jachid
hej! ja jestem pierwszy raz mamą - kupiłam TAKO CAPTIVA TURBO DREAM - 3w1 za 1400zł Córka urodziła się 3.01 także narazie mogę polecić. Jeździmy gondolą po nieodśnieżonych wiejskich wertepach - wózek ma duże koła, regulowane amortyzatory więc jest super. Jest dosyć ciężki, jak mieszkasz w bloku to może być problem z noszeniem :(

Gość mamaporazpierwszy
No ja bym wolala cos lzejszego, bo bede musiala z 1 pietra sama znosic wozek kiedy tatus bedzie w pracy.

ee to jak bd mial gumowe kola to wciagniesz i zjedziesz;D ja tak czasem do sklepow na pietrze wjezdzam i nie ma problemu .

Gość fw3qg4hm
Niestety polskie wózki z pompowanymi kołmi to OKARYNY!! ale na polskie drogi cięzko wybrac wózek bez pompowanych kół! porażka jak trzęsie!

Gość mamaporazpierwszy
Meg Jachid musze powiedziec ze podoba mi sie bardzo;) Ciekawe czy maja zielenie;)

Gość mamaporazpierwszy
to nie ta zielen co mi sie podoba, no chyba ze na zywo jest zywszy, za to polaczenie koloru nr 4 mi sie podoba;)

Gość mamaporazpierwszy
czarny w kolorowe paski calkiem ladny, bo ten pierwszy to mi troche amerykanska flage przypomina, a moj facet nie lubi takich marynarskich kolorow.

Gość chyba zwariuje z niewyspania
no mnie wlasnie biel z granatem "urzekla"- spoko, rzecz gustu :)

Gość mamaporazpierwszy
pewnie ze rzecz gustu;) a teraz taki wybor na rynku ze idzie z kolorami poszalec

Gość mamaporazpierwszy
Gość mamaniela,
ja akurat mam symbio graco i tez jestem bardzo zadowolona z tego wózka, jak komuś jest potrzebny leciutki i malutki to ten jest super pod tym względem.

Gość prawie mama,
a jak te kółka się sprawują w tym wózku??