Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mamaporazpierwszy

Wybieramy WOZEK

Polecane posty

Gość długa_ela
Ja tez wybieram szukam modelu w miarę lekkiego i nowoczesnego Wpadł mi na razie w oko Jane Nomad , fajny z wygladu, bardzo lekki bo 6 kilo spacerówka, mozna mieć jako wielofunkcyjny z gondolą. Ma ten system wkładania gondoli albo fotelika albo spacerówki bez jakiś dodatków za jednym włożeniem. Ma duże koła z tyłu i mniejsze skrętne z przodu więc też fajnie. Znacie ten wózeczek? Co mi o nim powiecie?

Gość dkdjabhnjnabdjhwbd
JANE MUUM TEŻ JEST FAJNY WÓZEK TEŻ LEKKI, DUŻA I WYGODNA GONDOLA I SPACERÓWKA JANE CHYBA WSZYSTKIE WÓZKI MA TAKIE DOBRE

Gość kolorowaZu
Ja zdecydowałam się po długich poszukiwaniach na Graco Fucio. Testowałam w sklepie a teraz juz na ulicach i jestem pod wrażeniem. Lekki, łatwo sie prowadzi, przekładane siedzisko, pojemny kosz na zakupy. MAma io dzidzia zadowolone. Reszta rodzinki też

Gość mama_zakupohiliczka
Jak już Graco to najlepiej Symbio, tez lekki jak fusio a w wyglądzie nie do porównania , duże koła , świetnie sie prowadzi i składa. Żadnego problemu ze schodami czy krawężnikami - super

Gość srujka
hej, nasz drugi wozek to mutsy 4 rider i spokojnie moge polecic dalej:) jest tez w wersji 3 w 1 z fotelikiem mutsy, albo z adapterami do roznych fotelikow jane slalom pro tez jest fajny

Gość gość
moim zdaniem najwazniejsza cecha wózka jest bezpieczenstwo, potem funkcjonalnośc... dlatego zdecydowałam sie na model 2w1 ecco mondo z duzymi, pompowanymi kołami wyposazonymi w lożyska, swietnioe sie go prowadzi