Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość marlenaaaaaaa

Co mam mu powiedzieć.?

Polecane posty

Gość marlenaaaaaaa

Mój chłopak od kilku dni namawia mnie na skończenie mi w ustach.. Ehhh nie chcę tego, wydaje mi się to obrzydliwe... on się wkurza na mnie o to i mówi że skąd mogę wiedzieć jak będzie skoro nigdy nie próbowałam... później powiedział że kiedyś powiedziałam że zrobię dla niego wszystko a teraz jak chce 'takiej małej rzeczy' to się migam... Wiem że jak to zrobię to się zrzygam, a po drugie dla mnie to jest że tak powiem upodlenie kobiety... co mam mu powiedzieć, jakie przedstawić argumenty, żeby to do niego dotarło w sposób jak najbardziej przystępny.? Dodam że już raz pokłóciliśmy się o to i powiedział żebym o tym pomyślała... boję się że jak mu powiem że się nie zgadzam to znów się pokłócimy, co robić...?? ! :(

Gość czesc.,.,.,.,.,
jak by cie uczyli od dziecka ze gowno jest dobre to bys teraz opierdalala klocki az by ci sie uszy trzesly

Gość łykaj śmiało i na luziku
naszykuj sobie cole do popitki i wio :)

Gość marlenaaaaaaa
może ktoś odpowiedzieć na moje pytanie a nie namawiać mnie do tego.?!

nie rob niczego na co nie masz ochoty a chlopakowi powiedz tak jak tu napisalas..dla mnie tez to jest ponierzenie kobiety !

Gość nie zmuszaj sie
do tego, jesli nie chcesz powinien to uszanowac a jak z Toba zerwie z tego powodu a;lbo bedzie robila awantury jak dziecko ktore nie dostalo cukierka to go olej bo zaslugujesz na kogos lepszego. pomysl co bedzie jak sie zgodzisz i potem caly czas bedzie tego chcial a Tobie bedzie robilo sie nie dobrze na sama mysl o zblizeniu... poza tym moze nagle zarzadac zebys dala sobie naszczac w usta i co wtedy?

Gość nie zmuszaj sie
pod zanym pozorem sie daj sie namowic bo potem bedziesz zalowac jak sie rozstaniecie,bo raczej tak bedzie jesli on ma takie podejscie. ile jestescie razem?

Gość marlenaaaaaaa
ponad 4 lata

Gość sun__ny
Postaw sprawe jasno. Skoro dla niego to problem, to daj sobie spokoj i tyle. Lat macie ile?

Gość marlenaaaaaaa
ja 19 on 23

NIGDY W ZYCIU NIE ZAPROPONOWALBYM TEGO SWOJEJ KOBIECIE! ON JEST ZALOSNYM FRAJEREM KTORY NAOGLADAL SIE FILMIKOW!! ZOSTAW GO!

Gość nie zmuszaj sie
dokladnie!jak mu zalezy to Cie nie zostawi a jesli nie zalezy to Cie zostawi predzej czy pozniej czy zrobisz to czy nie...

Gość dinek67
seks powinien sprawiać przyjemność obojgu partnerom.jesli masz zrobic cos wbrew swojej woli tylko w imię tego żeby było mu przyjemnie to bez sensu. gdzie w tym twoja przyjemność?byc może z czasem sama nabierzesz ochoty na takie doświadczenie ale wtedy zrobisz to dlatego że tego chcesz a nie dlatego że ktoś to na tobie wymusza. to może zaproponuj mu że zrobisz to po tym jak nasikasz mu do buzi? bedziecie mogli wtedy razem żygac na zmianę do jednej muszli.ciekawe co on na to? jeśli się obrazi to nie jest wart poświęceń

Gość marlenaaaaaaa
alexxx czuję że fajny z Ciebie ktoś ;] dzięki bardzo

Gość sun__ny
Marlena, po prostu na spokojnie mu powiedz, ze nie chcesz i koniec kropka. Albo zaakceptuje, albo nie. Jesli nie, to znajdz lepszego. Tu nie ma nic na sile, zrazic sie do zabaw w lozku latwo-trudniej to potem naprawic.

Gość adagio2012
racja, nie można się do niczego przymuszać i każdy powinien to zrozumieć. To nie podlega żadnej dyskusji. ale z tym że to jest jakieś upodlenie to przesadzasz - jak facet z kolei robi minetkę kobiecie, to też się upadla?

Gość wcześniej czy później
i tak będziesz łykać bo takie są standardy w obecnym świecie ! 🖐️

Kobieta? to zupelnie cos innego jest przepieknie zbudowana piersi duze male niewazne nogi dlugie krutkie jak slupy telefoniczne niewazne wazne co jest miedzy nimi paszport do nieba!!!

Gość venia16
moj chlopak nigdy mi sie nie sposcil do ust,ale zdradzilam go z takim jednym 22-latkiem i on mi sie sposcil do ust to trzymalam sperme w buzi i potem wyplulam

Gość venia16
alexxx tak to fajnie ,ale tu nie o mnie kurwa mowa wiec wypierdalaj :)

Gość Anony Mouse
Robienie "świństw" w łóżku to żadne poniżenie. Robi się takie rzeczy, bo się partnera/partnerkę kocha (albo wypiło się za dużo;). Jednak jeśli nie jesteś gotowa, to powiedz mu po prostu to samo, co piszesz tutaj, ale spokojnie: że zwrócisz obiad, że jeszcze nie teraz. Powiedz mu jednak to nie jak już jesteście w łóżku, bo jak mu stoi i jest nagrzany, to nie jest w stanie myśleć. Powiedz mu to "do obiadu". Zresztą jak się tak pcha, to możesz mu zrobić taki numer: jak wiesz, że zaraz dojdzie, wyciągasz z ust i tylko ssiesz pod spodem, tam gdzie jest wiązadełko. Jak zrobisz to dobrze, to się nawet nie zorientuje, a Tobie dojdzie na twarz (to chyba Ci nie przeszkadza?). Powodzenia i miłej zabawy.

Gość marlenaaaaaaa
nie kłócić się u mnie ;P

Anony Mouse - Zgadzam sie z Toba :-) a igraszki łóżkowe nie sa rzadnym ponizem :-) wtedy sie poznaje sowje ciała i swoje potrzeby ;-)

Gość Nieco Starszy
Do marlenaaaaaaa Czy skonczenie z buzi jest upodleniem kobiety czy nie nie powinnas sie wypowiadac. To jest upodlenie kiedy kobieta czuje sie upodlona - jesli sie czuje OK albo wprost wspaniale (bo sa i takie) - to nie. Wazne jest tylko to, co Ty czujesz: jesli nie masz ochoty to koniec dyskusji a jesli facet sie upiera to nalezy natychmiast zagrozic zerwaniem. Zaden facet wart Twojej uwagi nie bedzie nalegal ... Zaproponuj mu taki experyment: niech sam zje swoja wlasna sperme po wytrysku, w Twojej obecnosci ... Moze mu to uswiadomi, o co Cie prosi. Jesli mu sie spodoba to moze powinien zmienic druzyne :) Zycze powodzenia, nawet jesli bedzie wymagalo zmiany faceta.