Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Zaniepokojona_600

kiedy test?

Polecane posty

Gość Zaniepokojona_600

Witam. Dostałam okres w dzień po stosunku. Minął od tego czasu tydzień. Kiedy mogę wykonać test ciążowy?

Gość Zaniepokojona_600
nawet jeśli mam teraz niepokojące objawy?

tak bo implantacja zarodka zaczyna sie dopiero 11 dni po stosunku i tylko w tedy wzrasta hormon beta hcg

Gość Zaniepokojona_600
niepokoją mnie mdłości i gorączka, dreszcze. To nie ma związku z ewentualną ciążą?

no co ty, dreszcze i gorączka w ciąży :D zaraził cię ktoś pewnie jakimś gównem, też wczoraj miałam takie objawy a w ciąży nie jestem :P Na wszelkie objawy jest za wcześnie Dwa że ty na pewno w ciąży nie jesteś Trzy jestem ekspertką w dziedzinie wkręcania sobie objawów i mi to już wszystko było, łącznie z " ciążowymi omdleniami ", zaznaczam, że nigdy w ciąży nie byłam ;)

Gość Zaniepokojona_600
Może to głupie, ale wkręciłam sobie, że podwyższona temperatura ma związek z zagnieżdżaniem się zarodka czy coś w tym stylu... Naparwde ostatnie dni były okropne, ciągły strach.. Nawet nie wiesz jak mi lżej po Twojej wypowiedzi, dziękuję za wsparcie :)

Gość Zaniepokojona_600
Dziękuję raz jeszcze. Uspokoiłam się, ale wiadomo, że jakiś lekki stres pozostanie. Na szczęście niewielki i będe mogła normalnie funkcjonować :) w końcu ! :)