Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ptysiaxd

ciaża czy nie?

Polecane posty

Gość ptysiaxd

mam pytanie. dziś byłam u ginekologa w celu potwierdzenia ciąży. lekarz zbadał mnie,ale nie robił usg.powiedział,że jest wczesna ciaża. dostalam skierowania na badania i powiedzial,ze jak je wykonam,zalozy mi karte ciazy i mam brac kwas foliowy.postanowilam tez zrobić usg dopochwowe u innego lekarza,ktory powiedzial,ze ciazy nie ma. jezeli jestem,to jest to 5 tydzien (wg miesiaczki) . czy moge byc jednak w ciazy?

Gość mamaporazpierwszy
nie wiem w ktorym tyg. wykrywa ciaze usg ale byc moze ze piaty tydz.to zawczesnie... tym bardziej ze po miesiaczce to 5 tydz. ciazy ale 3 tydz.zaplodnienia wiec jak test Ci wyszedl to ciaza jest

No my ci na pewno nie odpowiemy.... Ja nie latałam na tak wczesnym etapie po lekarzach, wiec nie miałam takich dylematow. Zrobilam test, 2 kreski, wiec spoko, do lekarza szlam w okolicach 8 tyg., na podstawie badania stwierdzal ciaze, pierwsze usg w 12 tc. potwierdzalo diagnoze lekarza :-P

Gość jejku kobieto
tu ci nikt nie odpowie... ciesz się, że lekarz stwierdził wczesną ciążę, pewnie nic więcej na tym etapie nie może stwierdzic.

Gość jejku kobieto
jak ci testy wychodza pozytywne to nie lataj po lekarzach tylko poczekaj bo w 5 tyg moze nie byc jeszcze widac