Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość brzuszekkkk25

plaski brzuch, poradzcie

Polecane posty

Gość brzuszekkkk25

jezeli 2 miesiace nie bede jadla kolacji i ogolnie bede sie oszczedzala z jedzonkiem, moge miec plaski brzuszek? czy musowe sa jakies cwiczenia? a jezeli ak to czy hulanie hopem przez 15 min dziennie wystarczy?

ja robie ok 150-200 brzuszkow codziennie przed snem, do tego rower/bieznia przynajmniej 4-5 razy w tygodniu przez godzine, a czasami - raz na dwa tygodnie - mega intensywny squash! Wystarczy! I wtedy mozna jesc ile sie chce - byle zdrowo!

Gość szz
Ja też staram się o płaski brzuch. Staram sie dużo pić, jem 2x dziennie jogurt activia bo pomaga na trawienie, robie codziennie brzuszki, codziennie o 2 więcej (dziś 64 zrobiłam), hula hop ok. 40minut (czasami nie chce mi sie tak długo ;p ) i wieczorem zakładam sobie pas odchudzajacy, taki jak z telezakupów. Nie bardzo wierze w jego działanie ale przynajmniej szybko sie po nim wypróżniam więc napewno nie zaszkodzi. + balsam ujędrniajacy skóre z Garniera (żółty)

ACTIVIA TO KPINA :d WCALE NIE POSIADA WLASCIWOSCIE JAKIE PRZYPISUJA JEJ PRODUCENCI :d zJADASZ TYLKO NIEPOTRZEBNY CUKIER I PUSTE KALORIE :/ ajj sorry za capsa ale nie chce mi sie pisac od nowa :P

Gość szz
więc wygląda na to że działa na mnie jak placebo bo juz kilka minut po zjedzeniu ide z grubszą sprawą do toalety ;p

Mozliwe, ze jesz sporo blonnika w innych pokarmach :) albo zboz, a za sprawa tego praca ukladu pokarmowego jest bardzo "sprawna" :D Producenci aktivi w stanach byli sadzeni i niezle pieniadze placili za oszustwa jakie nam wciaz sie "sprzedaje" a ludzie te sciemy kupuja... ech...

Gość hmmxoxo
rusz dupe to schudniesz

sprobuj - ja w dwa miesiace schudalm 15. 5 kg i brzuch maialm p laski io to bardzo bez cwiczen ( 4 lata temu) od dzis tez zamiearzam ( chc mam tylko 4 kg zamiar zrzucic i zaraz wchodze na topik diety i zaczynam najpierw spada brzuch najwiecej , jest to zdrowa dieta ( 1 z najzdrowszych i nie chodzisz na niej glodna )