Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość codwod

Co w zezie jest takiego że ludzi odpycha?

Polecane posty

Gość codwod
czyli trzeba czekac az rok na operacje? :( a prywatnie ile kosztuje i w jakim czasie? w ogole mozna od razu do domu po zabiegu jechac? jak to wyglada,w narkozie operuja?

Gość nnnnnnnuuuu
Pani doktor od razu wpisała nas w kolejkę do następnego zabiegu na NFZ, więc widać zez często ma tendencję do wracania.

Gość biedulko malutka
zal mi ciebie:-( jak bylam mala mialam ostrego zeza ale moi rodzice postarali sie o to by to skorygowac. dzisiaj mam malenkiego zezika, widac tylko jak popije. sciskam cie i zycze wszystkiego dobrego i pamietaj sa mezczyzni ktorym sie ze podoba.

Gość nnnnnnnuuuu
czyli trzeba czekac az rok na operacje? albo i dłużej nawet, ale przecież nazbieranie pieniędzy w twojej sytuacji zajmie o wiele więcej czasu. a prywatnie ile kosztuje i w jakim czasie? 2500, tydzień pewnie:P klient nasz pan:) w ogole mozna od razu do domu po zabiegu jechac? tak można:) można też zostać na noc w klinice za darmo:) nawet dobrą kolację dostaniesz za free:P jak to wyglada,w narkozie operuja? tak w narkozie, taka maska na twarz na chwilę:)

Gość nnnnnnnuuuu
mi to raz jedno oko ucieka, raz drugie, po operacji o dziwo, choć tylko jedno oko było operowane, dwa prosto:D ale tylko jeden dzień trwało moje szczęscie:P a potem to nawet operowane zaczęło uciekać i to gorzej jak przed operacją.

Gość dfghn
a jak ta wizyta kontrolna wygląda? dzieki za info :) zaraz lece, bede jutro tylko poczekam na odp

Gość dfghn
boje sie w takim razie operacji, skoro ma byc gorzej:/

Gość dfghn
może*

Gość dfghn
i telefonicznie sie umawialas? co trzeba miec na tej wizycie? jakies dokumenty gdzie wczesniej sie leczylas czy tam od podstaw ona leczy ?

Gość nnnnnnnuuuu
pani doktor patrzy na oczy i potem może od razu Ciebie zakropić, żeby źrenice się rozszerzyły, lepiej to za jednym zamachem zrobić niż jeździć jeszcze raz przed operacją na zakrapianie:P i weź okulary przeciwsłoneczne, bo po tym zakrapianiu to jest się bardzo wrażliwym na światło.

Gość dfghn
Ok,wielki dzięki,na pewno wskazowki sie przydadza. Jesli masz cos do dodania, to napisz bo ja bede tutaj wchodzila:) dobranoc

Gość nnnnnnnuuuu
kazdy przypadek jest inny, nie sugeruj się mną aż tak, ale ryzyko jest. ale i tak warto zaryzykować moim zdaniem.

Gość nnnnnnnuuuu
na wizytę telefonicznie. ja nic nie brałam, patrzy na oczy i tyle:P no chyba, że byłaś wcześniej operowana, ja nie byłam:) jak miałaś operację to przydałoby się jakieś papiery mieć, a tak to możesz jechać jak stoisz:P tylko kasa i pamiętaj o okularach:)

Gość falalela
Ta klinika to Eye Laser. Powaznie moge polecic w 100%! Ja czekalam na zabieg cztery m-ce, nie mialam narkozy tylko znieczulenie miejscowe (najpierw cos oglupiajacego a póżniej znieczulenie na oko). Praktycznie od razu po zabiegu wychodziłam. W zaleceniach jednak było by ktoś był przy mnie przez 24 godz po zabiegu.