Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Misia1991

Problem z Lodem.

Polecane posty

misia1991 zostaje ci zjsc ciut wczesniej cos ostro-mietowego...na smak preejakulatu nie masz wplywu...mozliwe ze z uplywem czasu przywykniesz do jego smaku...mozliwe tez ze nie

Misia, nie tłumacz się idiocie, nie warto ;)

heh właśnie... do ptasiego mleczka dużżżo brakuje ;) Może faktycznie to od diety ;) Moj chłopak uwielbia ostre potrawy. Muszę z nim porozmawiać ;D A prezerwatywy raczej nie chciała bym do orala ;)

Myślałam też żeby podczas trzymać gumę miętową w buzi.. Ale nie wiem czy to dobry pomysł ;)

Ostatecznie faktycznie możesz spróbować z zelami do nawilzania (lubrykantami) typu durex play smakowymi ;)

No tak ale i tak będę musiała co chwilę smarować bo przecież będę to mimo chcąc zlizywać... i tak w kółko ;)

Gość majkaaaaaaaa
Robiłem paru facetom loda i faktycznie u niektórych było czysto, wręcz pachnąco, żadnego nie przyjemnego zapachu, a u niektórych to nie szło się przełamać. Więc wszystko zależy od higieny faceta. Autorko, twój facet to brudas. Aż na samą myśl mi niedobrze, nawet dziwki robią loda w gumce, wiec cię podziwiam że umiesz obciągać brudnego penisa.

Nei ''nie smakuje ona ptasim mleczkiem'' , a na chooja sie rzucacie jak szczerbaty na suchary :-)

Gość ZawszeTaSama
Misia1991 nie przejmuj się tym co inni piszą :) no nie wiem dlaczego ta wydzielina Ci nie smakuje, mój narzeczony ma bardzo pyszną :) słyszałam, że jest na to sposób: Grejpfrut - ale nie potwierdzę Ci tego, bo mój i tak je te owoce, więc nie wiem czy od tego ta wydzielina jest dobra czy nie od tego :)

Gumowy :D to jak z wódką - nie pijesz dla smaku tylko dla efektu :D

Gość ZawszeTaSama
Ja bym żelu nie używała :) to jest bardziej zapachowe niż smakowe moim zdaniem :)

Gość majkaaaaaaaa
Moja rada jest taka, wyśli go do lekarza, albo zmień faceta bo penis nie może obrzydzać, wręcz przeciwnie.A swoje latka mam i doświadczenie również mam duże, więc skoro to twój penis którego obciągasz, to po prostu nie masz porównania. Czysty i pachnący penis to sama radość takiego obciągać

''podziwiam że umiesz obciągać brudnego penisa.'' Majko Nie brudnego!!! Mój facet dba o higienę, tylko przeszkadza mi ta "maź" ;) Jeżeli masz jeszcze jakieś pytania to przeczytaj uważnie i ze zrozumieniem co pisałam jeszcze raz a potem się wypowiadaj.. nie chcę i nie mam zamiaru się więcej powtarzać! ;)

Gość majkaaaaaaaa
Chodzi ci o spermę? Bo nie wiem o jaką maź ci chodzi. Chyba nie o tą, o której myślę, bo znów mi niedobrze..

Higiena nie ma w tym przypadku wpływu, bo brudny kutas śmierdzi cały czas, a autorce przeszkadza to, co wydobywa się w czasie pieszczot, czyli preejakulat. Więc wieszanie psów na chłopaku jest pozbawione podstaw :P Poza tym zapachu moczu nie da się pomylić z zapachem spermy :P

właśnie też nie ciągnie mnie do użycia tego żelu... Spróbuję z tą gumą miętową w ustach... może będzie lepiej ;)

Gość majkaaaaaaaa
Ja zawsze wymagałam aby się dokładnie umył przed lodem, więc był pachnący i o jakiejkolwiek mazi być nie mogło. A jak już jakiś spontan, to przynajmniej chusteczkę higieniczną penisa się wyciera, ale widać że niektórzy lubią inaczej.(bez komentarza)

Poza tym wrażliwość osób na smaki i zapachy bywa różną. Ale najłatwiej jest krzyknąć "Brudas!"

ZawszeTaSama ty w ogole kurwa ten zel kiedys w gebie mialas? Bo chyba nie. Ja probowalam roznych smakow i kazdy (durex) dobrze smakuje, slodziutko.

Właśnie... Ja mam strasznie wyczulony ten zmysł i szybki odruch wymiotny od niektórych zapachów, dlatego chciałabym użyć czegoś żeby nie przytrafiło mi się nic któregoś razu...

Robienie loda z guma w ustach :D No kurwa nie wyrobie :D :D Wlasnie zobaczylam, jak ci ta guma z ust wypada podczas i umieram ze smiechu :D No chyba, ze dla ciebie lod to tylko ssansko jak odkurzacz :D

No kurwaz takie znawczynie i o preejakulacie nie slyszaly :o Autorko, ;) z owoców słyszałam że najlepiej działa ananas :D I życze powodzenia w pokonywaniu "barier"

Jestem doswiadczona w smaku zelow :D Lubimy sobie urozmaicac smaki z moim facetem. A partnera seksualnego mialam w zyciu tylko jednego kretynko :D

mój chłopak też się myje przed lodem... Zrozum że ta maź powstaje podczas... A niby taka doświadczona jesteś ;p