Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Misia1991

Problem z Lodem.

Polecane posty

Witam Serdecznie. Mam problem ponieważ Mój chłopak ostatnio zaproponował mi seks oralny.. Zgodziłam się ale nie mogę poradzić sobie z tą....wydzieliną.. (Nie o spermę chodzi ale o przezroczystą maź) Jest mi po prostu nie dobrze, są jakieś sposoby alby tego "nie czuć".. Proszę o pomoc!!!!

Gość w rozterce?
są różne żele które to uprzyjemniają

Gość vivuy
ciekawe co on ma do powiedzenia o twojej cipce

Gość w rozterce?
nie ;)

Wątpię czy coś złego.. Nie narzeka ;p Ja przecież nie jego o to obwiniam, taka natura Penisa ;) No ale chciała bym sobie jakoś pomóc ;)

Gość w winie - wiele ludzi
tak robi co Ci szkodzi :D

Gość rysiekk
Żal mi takich szmat

Hm...myślałam że od tego właśnie jest forum żeby zapytać innych o to czego się nie wie... Liczyłam że ktoś mi pomoże. Przeliczyłam się.

Gość rysiekk
A tobie nie jest żal szmat? Szczególnie tych młodych. Nie napisałem że jesteś szmatą, tylko że "żal mi jest takich szmat". Czyli ogólnikowe stwierdzenie a ty odebrałaś to że tą szmatą jesteś ty. No ale skoro się do tego przyznajesz, to zapewne tak jest. Mnie na przykład nie rusza tekst "żydzi do gazu" bo nie jestem żydem, ale gdybym był, to zapewne by mnie wkurzyło takie chasło.

Gość rysiekk
A tak na poważnie, to twój facet może mieć stulejkę, skoro cię tę zapach przeraża. Normalna dziewczyna wymaga tego, aby przed lodem jej facet dobrze go umył. Ludzie z stulejką tego nie umieją i może stąd ten twój "kłopot"

Gość rysiekk - nie wymadrzaj sie i
nie tłumacz ze napisałeś ogolnikowo a nie o autorce. bo wpisałes swoj komentarz w JEJ temacie po przeczytaniu JEJ wpisu odnosnie robienia loda. i za zal ci takich szmat - czyli kobiet robiacych loda. dla ciebie kazda kbieta robiaca loda facetowi to szmata. widocznie twoje panny )o ile takowe miałes) albo słabo ciągneły ( :o ) albo w ogole nie chciały wylizac ci worka ze teraz uwazasz za szmacenie sie robienie loda :D

Napisałeś to w moim temacie więc raczej kierowałeś to do mnie. Słuchaj szmatą to może być dziewczyna która się puszcza. Ja mam prawie 21 lat. Jestem ze swoim chłopakiem przeszło 3 lata. I jest to jedyny chłopak z którym uprawiałam seks. po 3 latach związku, czyli bardzo niedawno odważyłam się na seks oralny. To nic złego, jeżeli nie robi się to każdemu napotkanemu chłopakowi... Nie uważasz?

Gość rysiekk
rysiekk - nie wymadrzaj sie i-Zobacz jej nick, dziewczyna z rocznika 1991 obciąga fiuta, który śmierdzi. Facet zapewne albo nie dba o higienę, albo ma stulejkę. Więc pomyśl która porzadna laska zdecydowała by się obciągać w tym wieku w dodatku śmierdzącego fiuta!!

Gość rysiekk
Powiedź to swojemu tacie, że to nic złego obciągać śmierdzącego fiuta. Ciekawe czy zrozumie

Sam przeczytaj uważnie.... Nie śmierdzącego bo on nie śmierdzi!!! Tylko przeszkadza mi wydzielina,jej smak. A to ogromna róznica!!!

Gość umyc wczesniej zeby mocna miet
owa pasta a c.h.u.j.a wycierac raz po raz dlonia

dziewczyna z rocznika 1991 obciąga fiuta,. Więc pomyśl która porzadna laska zdecydowała by się obciągać w tym wiekU. MAM 21 LAT. TWOIM ZDANIE TO ZA MAŁO NA SEKS? WIĘC W JAKIM POWINNAM ROZPOCZĄĆ? 35? A DZIECI URODZIĆ PO 50tce? To czy uprawiam seks i w jakim wieku to moja sprawa... Jeżeli nie masz nic do powiedzenia odnośnie mojego pytania. żegnam ;)

Gość rysiekk
Misia1991-Czyli mówiąc jednym słowem , po prostu śmierdzi, inaczej być nie miała odruchu zwrotnego. Normalny, czysty fiut, świeżo umyty po prostu nie śmierdzi i nie ma żadnej wydzieliny, prócz końcowej spermy. Tak to jest, jak bierzesz się za seks i fiuty, a nie masz żadnego pojęcia o fizjonomi tego narządu. To nie cipka, że wydziela śluz. Fiut śluzu nie wydziela, jedynie może być obsikany i tworzyć się tzw ser, czyli stara sperma, połączona z moczem. Powoduje to śmierdzący zapach, przypomina śluz, ale to nie jest śluz, to jest po prostu stara sperma i mocz.

No właśnie tak robiłam, wycierałam dłonią ale i tak to co moment wylatywało a nie chciałam co chwile przerywać ;)

Gość rysiekk
Misia1991- Jesteś za młoda na seks, ponieważ nie znasz podstawowej fizjonomii. Świadczy o tym fakt, ze piszesz iż fiut wytwarza jakikolwiek śluz. To cipka wytwarza śluz, a fiut jest czysty i pachnący. Chyba że ktoś akurat po myciu się wysikał, lub wcale się nie mył....A później będziesz się zastanawiać jakim cudem zaszłaś w ciążę.Stwierdzisz że to zapewne przez robienie loda....

Przekonaj chłopaka żeby zmienił dietę - niech unika czerwonego mięsa, ostrych przypraw, wysoko przetworzonej żywności, alkoholu, papierosów, coli itp. Preejakulat ma smak spermy po prostu, a zła dieta wprowadza taki gorzko-piekacy posmak. Dużo wody, owoców i będzie lepiej ;p a jak nie to owocowe prezerwatywy :D Higiena higiena, ale penis zawsze sperma żalatuje, a wbrew nadziejom facetów nie smakuje ona ptasim mleczkiem :P :D