Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

kawkaa123

kocham mlodszego

Polecane posty

jestem starsza o 10 lat od niego i bardzo sie kochamy .Jak myslicie czy taka milosc moze przetrwac ?Mowia ze mlodszy chce wykorzystac starsza laske i zostawi .Jak myslicie ,ile w tym jest prawdy?

Gość bezrobotna panna z dzieckiem
wsadż se ogórka z mandarynkami do piczki

Gość lajla90
Szansa jest, ale miałbym duze wątpliwości czy związać się z kimś o tyle młodszym. Po ile macie lat?

Gość EEEEEEEEEEEtam najbardziej
ja jestem z facetem młodszym o 10 lat. Mam 42 lata a on 32. Od kilku miesięcy jesteśmy zaręczeni. Planujemy ślub.

Gość lajla90
Trudno ocenić, z jedenej stron, gdy sie zaangażujesz to moze spotkać Cie duze rozczarowanie, a z drugiej jak nie spróbujesz to nie dajesz Wam szansy na stworzenie związku. Miedzy mną, a moim faceem jest podobna róznica, z tym, że w odwrotna strone. Nie powiem,że wcale tego nie odczuwamy, ale nie wyobrażam sobie byc z kimś innym.

no gratulacje ,mysle ze ludzie sa zlosliwi i dla tego takie zwiazki sa negowane ,ale ciesze sie ze jestes szczesliwa

lajla90 ,wiesz ze ja tez bez niego sobie zycia nie wyobrazam ,jest roznica w zachowaniu jego i moim ale ja to lubie to mlodziencze, szalona zachowanie jego ,czuje sie mlodsza przy nim