Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

katarynka_13

Starania o dzidziusia

Polecane posty

Gość jagodówka
ja pisalam w marcu koncze 30 lat i pare dni przed urodzinami podchcodze do iui u mnie w pażdzierniku bedzie 4 lata po slubie

Gość jagodówka
wylecz się najpierw dokladnie, bo jak zajdziesz w ciążę a okaże się, że dalej masz brać antybiotyk to będzie słabo. a niedoleczone sytuacje mogą rzutować na zdrowie dziecka. wiem, że trudno ci czekać, ale pomyśl, że to dla dobra dziecka. czeka aż lekarz powie, że wszystko ok. tez tak uwazam ze trzeba najpierw wyleczyc jak sie nalezy bo nie daj boze zrobi sie co gorszego:O trzeba byc cierpliwym jak sie nauczylam duzo cierpliwoscii przedewszystkim pokory a te diwe cechy bardzo oj bardzo trudno

23 lata ;) i 2 lata po ślubie ;) zaczeliśmy się starać jeszcze przed ślubem:) nie całe 2 mce przed:) jagodówka kochana...bedzie dobrze ;*

Gość jagodówka
to widze ze poki co ja mam najdluzszy staz małzenski ,najduzej sie staram i jestem najstarsza a w sumie to stara dupa juz ze mnie malutka czas pokaze co bedzie nie ma łatwo niestety

Gość ciekawe autorko
Malutka_15 no ja wiem jak to jest bo u mnie siostra ma dzidzie i szwagierka

szok.... wtedy to jest dopiero trudne... jutro rano test a potem beta...bo coż innego zostalo..nie wiem jak przeżyje jak bedzie negatywny...;/

Malutka trzymam kciuki, żeby się udało. Problem braku ciąży jest po twojej czy męża stronie?

Ani mojej ani jego...zrobiłam dziś test rano wyszły dwie kreski...poleciałam na bete a beta negatywna....przed chwilą zrobiłam 3 testy i wszystkie pozytywne...już nic nie wiem;/;/;/