Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
Gość Kasieńka29

Dylemacik ;)

Polecane posty

Gość Kasieńka29

A więc tak pisze bo mam mały dylemat:) Z chłopakiem jestem w związku od około 2 lat, właśnie niedługo będzie nasza 2 rocznica i po jej upływie postanowiliśmy, że zaczniemy ze sobą współżyć. Ani ja ani on nie byliśmy nigdy w związku , seksu tez nie uprawialiśmy. I tu mnie nachodzą małe wątpliwości ponieważ mój chłopak dobitnie daję mi do zrozumienia, że bardzo by chciał to już zrobić. Oczywiście daje mi tez odczuć, że mnie kocha często to mówi i wydaję mi się łatwiej mu wychodzi okazywanie uczuć niż mi, ale dręczy mnie myśl, że w skali procentowej to bardziej zależy mu na przespaniu się ze mną niż na samym uczuciu. Jak myślicie mam rację ?? Dodam, że jak z nim o tym rozmawiam to od razu się denerwuję i mówi, że gdyby na prawdę zależało mu tylko na jednym to by ze mną tak długo nie był:) I że mnie do niczego nie zmusza, jak mam żałować, że z nim to zrobiłam to lepiej niech zostanie jak jest;/ i to ostatniej stwierdzenie mnie wkurza bo poniekąd wywołuje we mnie poczucie winny, że skoro nie chce z nim współżyć to znaczy, że go nie Kocham ;/

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować