Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Karuzellallalla

CHCE WYJECHAĆ

Polecane posty

Gość Karuzellallalla

Chce wyjechać na stałe do pracy za granicę. Zamieszkać tam i zacząć nowe życie. Mam już dość Polski i tych polaków.. Większość tylko narzekać potrafi.. Na prawdę jest tak mało optymistycznie nastawionych do życia Polaków.. .. ;/ Czy ktoś z was wyjechał za granice na stałe ? Albo czy znacie kogoś kto wyjechał ? Jest lepiej czy lepiej w PL ?

Gość no dobra no
Większość tylko narzekać potrafi a ty niby co robisz?????????????????????????????

Gość kicia126
Hey,moja prawie cała rodzinka wyjechala(osoby starsze) chca zjechac-patrioci...,ale osoby mlodsze juz nie,nie maja do czego,nie chca myslec od msc do msc,wyjechali i sa zadowoleni,wiadomo robi sie coraz gorzej,ale to wszedzie,ale i tak warto wyjechac.Ja tez w czerwcu wyjezdzam.

Gość Karuzellallalla
Chcieć znaczy móc. Wystarczy dążyć do celu i wierzyć że się uda. To klucz do sukcesu :)

Gość llalalaaaa
ja z mężem wyjechałam,jest lżej pod względem finansowym ale jest cieżko bo nie mamy tu nikogo bliskiego tzn rodziny a oboje jestesmy bardzo zwiazani z naszymi rodzinami no i niestety lekko nie jest.Ale jak masz okaze wyjechać to dla czego nie,mozesz spróbować tylko nie mów od razu ze na stałe bo ojczyzna może Ci jeszcze "zapachnieć":-) A tak poza tym to mówisz ze masz dość narzekania polaków a w swojej wypowiedzi to niby co robisz???