Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kaszamannalalaallalla

nie chce go

Polecane posty

nie chce miec syna.. liczylam na córkę

dwa razy mialam usg i wyszlo ze syn

Gość ale ty głupia
To po co w ciążę zachodziłaś idiotko>??? Ciesz sie że zdrowe dziecko bo matka chora widać!!!

Gość żallllllllllll
kaszamannalalaallalla idz sie lecz kretynko ciesz sie ze wogle masz co to wogle za bzdury???::O:O:O inni sie staraja latami albo miec nie moga !!!!

Gość kapkikapki!!!!
napisz reklamacje do losu, moze rozpatrza? biedne dzieciatko:(

nie mialyscie tak?

Gość ale ty głupia
A nie sądzisz, że w tych czasach, kiedy wiele dzieci choruje, rodzi się chorych płeć ma najmniejsze znaczenie?? Boshe litości dla takiej matki!!!

każdy podświadomie woli ją lub jego . Ale jest szczesliwy ze dziecko zdrowe i kocha niewazne czy syn czy córka . Ja bardzo chciałam dziewczynke i mam chlopca ale byłams zczęsliwa ze zdrowy i niewyobrazam sobie zeby mogł byc dziewczynka ;D Ale nie byłam rozczarowana i nie miałam bóg wie jakiej depresji .a juz tym bardziej niechęci

Gość ciekawe autorko
czy mowilabys tak jak bys sie np leczyla i kilka lat nie mogla zajsc w ciaze to bylo by wazne zdrowie i zeby sie udalo al tak to jest ze sie nie doecenia to co sie ma puknij sie w łeb i tyle!!!!

Autorko zastanów się ale tak szczerze o czym piszesz i módl się, żeby nie obróciło się to przeciw Tobie. Dziecko to nie towar w sklepie, że wybierasz to lub to...

Gość ejbisi1986
A ja rozumiem autorke. Przeciez to jest oczywiste, ze najwazniejsze zeby dziecko bylo zdrowe, ale kazda kobieta ma jakas wizje przyszlego macierzynstwa i marzenia z tym zwiazane. Ja tez wole miec corke (na razie nie mam dzieci), ale jak bedzie syn to tez go pokocham, choc na poczatku bede rozczarowana. Zaloze sie ze autorka tez bedzie kochac swojego synka jak sie urodzi. To zupelnie normalna reakcja, a wy ją zjechalyscie tak jakby napisala, ze planuje dokonac aborcji, bo dziecko jest chlopczykiem a nie dziewczynka.

Gość lalalalalalalalaitd
Ja nie chciałam córki, wolałam syna. Z czasem się przyzwyczaiłam. Najważniejsze że moje dziecko jest nie tyle dziewczynką czy chłopcem, ale moim dzieckiem. :) Poza tym każda płeć ma swoje zalety. :D

Chciałam mieć syna okazało się że będzie córcia. Jestem szczęśliwa najważniejsze, że dzidzia będzie zdrowa bo na tym nam najbardziej zależy.