Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

bauntyy

czy jest na sali informatyk etc? Proszę o poradę!

Polecane posty

Gość skoro masz problem zee
moze i się nie znam albo ty robisz sobie fryzury jak stara baba :P

zdziwiłbyś się ile super lasek, za którymi oglądasz się na ulicy układa fryzury za pomocą wsuwek :)

na pewno nie bo ja się za nikim nie oglądam :D ale może masz racje nigdy nie wiadomo co kobieta ma w głowie a co dopiero na głowie. tak mi się jakoś z babciami te wsuwki kojarzą.

mi też zawsze kojarzyły się z babciami i kojarzą do tej pory, ale co fakt to fakt - potrafią zdziałać cuda (na głowie) :)

Gość pika pika pika
jak wsadziłam do tej dziurki to tylko zaświeciła się ta dioda na chwilę, lekki odgłos, ale nie buczenie i tyle... dalej próbować wsadzać coś?:)

Gość pika pika pika
a teraz to w ogóle nic się nie dzieje jak wkładam.

no właśnie czyli mamy konsensus. babcie zazwyczaj na głowie mają cuda a młode kobiety o jeszcze ładnych i gęstych włosach mają je albo rozpuszczone albo spięte jakąs spinką czy nie spinką a nie poupinane i wylakierowane jak na zjazd słuchaczy radia maryja czy dancing w sanatorium.

jak wsadziłam do tej dziurki to tylko zaświeciła się ta dioda na chwilę, lekki odgłos, ale nie buczenie i tyle... dalej próbować wsadzać coś? - tak włożyć i trzymać a od góry podhaczyć nożem i próbować wysunąć. nie bój się noża nie wciągnie do środka. coś blokuje może płyta była krzywo włożona. najwyżej zepsujesz i z koleżanką kupicie dwa napędy to może wam rabat dadzą :D

wyobraź sobie, że włosy mam zawsze rozpuszczone, albo jedynie podpięte właśnie wsuwkami bo nic tak solidnie nie trzyma kosmyków !

Gość pika pika pika
ja wsadziłam tam wykałaczkę, ale bez tego ostrego, to odcięłam i ta wykałaczka się czarna zrobiła... to źle?:classic_cool:

znaczy jesteś brudas i masz syf w komputerze :D nie wiem czy żle jak się otworzy i odblokujesz go to zobaczysz czy działa czy zepsułaś.

Gość pika pika pika
ale tam jest pusto, nie ma w środku nic:P

u mnie kiepsko z wyobraźnią :D no ale wierze na słowo że nie masz fryzury jak stara baba mimo stosowania wsuwek.

jeśli nie ma nic to po naciśnięciu blokady w tej dziurze powinien się wysunąć. więc zrób tak że naciskasz jak komp jest przechylony aby to się wysunęło za pomocą siły grawitacji może masz mechanizm zepsuty. w skrócie ustaw tak kompa aby to się wysuwało na dół a nie w poziomie.

Gość pika pika pika
no próbuję nożem i nic, nie chcę wyrwać na chama:P

jeśli nie pomoże to musisz naciskać może być przyciskiem i próbować to wysunąć na siłę podhaczając od góry i dołu na przemian. kiedyś może wyjdzie :D skoro wcześniejsze metody nie poskutkują to i tak masz napęd do wymiany więc możesz testować metody siłowe. jak po naciśnieciu przycisku czy tego w tej dziurze mruga i stara się wysunąc tackę to wtedy trzeba próbować na siłę jej pomóc wyjśc. nie wyrywaj jej gdy nie naciskasz nic albo nic się nie dzieje.

pika próbowałaś pilniczkiem? ja bym próbowała odhaczać z boku - o dobry pomysł pilniczek lepszy od noża i z boku też może coś blokować próbuj na siłe i tak jest zepsuty :D tylko metody siłowe stosuje się jak dioda miga i próbuje wysunąć.po pewnym czasie zajarzysz kiedy tacka próbuje się wysunąc i wtedy jej pomagaj.

Gość pika pika pika
mam długie paznokcie to podważam od dołu i ciągnę do siebie u dalej trzyma:D

Gość pika pika pika
no wzięłam już:P

przechyl to może samo wyjdzie i pamiętaj aby naciskać

Gość pika pika pika
pilniczek juz niepotrzebny, trzeba było w odpowiednim miejscu docisnąć wykałaczką:P Ha ha wyszło:D