Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Mid

Koktajle odchudzajace można mieć nie wydając na nie ani zlotowki

Polecane posty

Gość Mid

Witajcie- jak w temacie - slyszalyscie o tym? Moja koleżanka schudla już 12 kg pojąć 3 razy dziennie koktajle natural balance. Oprócz tego jeden normalny posiłek. Są bardzo drogie ale można zapisać się przez formularz na stronie www.dagna.mojeori.pl i kupować dla siebie taniej. Można tez mieć je dla siebie bez wydawania nawet złotówki, wystarczy pokazać katalog kilku osobom i za pieniądze z rabatu 23% taniej płaci się jako zarejestrowana konsultantka wziasc koktajl dla siebie. A na tej stronie jest darmowe Vademecum i po zarejestrowaniu jeszcze dużo możliwości zarobienia - ja się zapisalam i na razie mam swój pierwszy darmowy koktajl- zaczynam od jutra go pic i będę pisać jakie efekty. Muszę schudnąć z 80kg tak przynajmniej 15. Trzymajcie kciuki.

Gość mojeori
Zastanawiasz się czy zostać konsultantką Oriflame? Zanim się zapiszesz przeczytaj Vademecum nawww.dagna.mojeori.pl . Znajdziesz tam wszystko, co musisz wiedzieć przed rejestracją. Nie daj się kusić darmowymi próbkami czy kosmetykami, bo te są gwarantowane, poznaj prawdę i zdecyduj dopiero jak będziesz wiedzieć wszystko.