Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pm88

Włoskie słodycze

Polecane posty

Gość pm88

Witam , jestem studentką Wydziału Ekonomii i mam do Was Drodzy Forumowicze ogromną prośbę. Przygotowałam krótką ankietę dotyczącą włoskich słodyczy, która nie zajmie Wam więcej niż 5 minut. Dane, które pozyskam dzięki waszym odpowiedziom niezmiernie mi pomogą w przygotowaniu mojej pracy magisterskiej . To naprawdę nie jest żadna reklama tylko chęć rzetelnego przedstawienia zagadnienia w mojej pracy. Oto link: www.surveygizmo.com/s3/777729/Ankieta-dotycz-ca-w-oskich-s-odyczy Z góry dziękuje za pomoc.

Gość nie bardzo rozumiem
dlaczego na polskim rynku pytasz o włoskie słodycze? gdyby ankieta dotyczyla ogólnie słodyczy, to ok, ale jak myślisz ile osób w polsce/tu na forum jadło prawdziwe włoskie słodycze? mi jedynie na myśl przychodzą cantuccini czy jak to sie tam pisze jak mam sie wypowiedzieć na temat produktow ktore w polsce nie sa powszechne i ogolnodostepne?

Gość nie bardzo rozumiem
dlaczego na polskim rynku pytasz o włoskie słodycze? gdyby ankieta dotyczyla ogólnie słodyczy, to ok, ale jak myślisz ile osób w polsce/tu na forum jadło prawdziwe włoskie słodycze? mi jedynie na myśl przychodzą cantuccini czy jak to sie tam pisze jak mam sie wypowiedzieć na temat produktow ktore w polsce nie sa powszechne i ogolnodostepne?

Gość kubek z kubusiem puchatkiem
sorry ale bez sensu ta ankieta bo ja np nie mam bladego pojęcia jakie włoskie słodycze sa na polskim rynku , jedyne co mi sie kojarzy to rafaello ale nawet nie mam pojęcia skąd one są

Gość ja byłam we Włoszech,znam
włoskie słodycze,ale w Polsce ich nie spotkałam

Gość ja byłam we Włoszech,znam
więc nawet nie pamietam dokładnie,jakie one były. Kojarzą mi się tylko dwie włoskie firmy cukiernicze

Gość nic wam do tego jak ktoś
a ja nie ma zielonego pojęcia co to za słodycze

Gość pm88
Tak zgadzam się że są one malo dostępne na włoskim rynku . Jednak ankieta ma na celu przedstawienie postrzegania włoskich słodyczy przez Polaków. Czy kojarzą się one z wysoką jakością dobrym smakiem czy wręcz odwrotnie. Chciałabym zbadać stereotypy panujące wśród naszych rodaków. Brakuje mi jeszcze około 30 ankiet. Pomożecie :)?

Gość ale jak mamy pomoc??????????
jak wiekszosc ich nie jadlo,i nie mamy porownania z polskimi? i nie wiemy czy oplaca sie je wogole kupic

Gość ale jak mamy pomoc??????????
wypelnione

Gość ale co z tego że ankieta
mieszkam w polsce i ani jednego włoskiego słodycza w sklepach nie widziałam