Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zrozpaczonax

Co mu napisać w takiej sytuacji ?

Polecane posty

Gość zrozpaczonax

Znowu się nieszczęśliwie zakochałam jestem na skraju wyczerpania psychicznego. Facet który mi się podoba ma 23 lata, ma dziewczynę jest z nią koło 3 lat. No cóż los tak chciał że się w nim zakochałam ale to on pierwszy nawiązał ze mną kontakt, kiedy jesteśmy razem jest cudownie, przy jego kolegach/ na imprezie jak para się zachowujemy. Znamy się ponad miesiąc. Powiedział mi że z nią rzadko się widuje (raz w tygodniu) chociaż nie wiem czy to prawda nie jestem łatwo wierna. Kiedy piszę do niego sms'a typu "co u Ciebie słychać.. u mnie to i to" to nigdy mi nie odpisuje ;/ niby zabiegany taaa bez przesady :( Dodam że nie uprawialiśmy jeszcze seksu choć już razem spaliśmy w jednym łóżku. Chciała bym mu napisać jakaś wiadomość typu jak traktuje naszą znajomość bo ile ja mogę czekać na jakikolwiek znak ;/ nie jestem skałą bez uczuć bardzo cierpię. Jak myślicie co napisać PROSZĘ poradźcie mi, bo już nie wyrabiam psychicznie.

Gość Człowiek z jednym gnatem
Jak czytam takie coś, to od razu przypominają mi się artykułu z BRAVOGIRL

Gość zrozpaczonax
widzisz bravogirl istnieje w realnym życiu... ;p Powiedzcie tylko mi co mam napisać chce to zakończyć bo mam już dość tego olewania mnie, proszę.

zrozum ze jestes dla niego tylko odskocznią... lepiej napisz mu tylko to koniec naszej znajomosci nie chce byc tą drugą i więcej nie odpisuj. szybko zapomni o Tobie nie ludź się...

Gość zrozpaczonax
Masz rację tak zrobię, własnie wymyśliłam co napisze. Totalna masakra wjebałam się strasznie.

swoją drogą współczuję Ci i tej dziewczynie też. Myślę, że Tobą się bawi a to na niej mu zależy... tylko wiadomo rutyna itd. ale dupek :P

Gość CzarnySłonecznik
Zerwij z nim kontakt jak najprędzej. Nie krzywdź siebie. On się dobrze bawi, ma dziewczynę na życie a z Tobą zabawę... Chcesz być czyjąś zabawką czy zasługujesz na coś wiecej? Sama sobie odpowiedz. Z nim czeka Cie droga przez cierpienie i tak w końcu się znudzisz i Cie porzuci. Wyjdź z tego z twarzą! Póki jeszcze możesz. Wykonaj jedno bolesne cięcie. Pocierpisz i przejdzie. A tak to będziesz się męczyć i będzie jeszcze gorzej. Życzę Ci jak najlepiej. Zrób to nawet teraz. Jedna wiadomość. Koniec.

sprawa jest prosta, skoro Ci nie odpisuje, niby nie ma czasu to pewnie jest ze swoją dziewczyną. Skoro są ze sobą trzy lata to nie będzie mu tak prosto się z nią rozstać z dnia na dzień. Jemu odpowiada spotykanie się z Tobą bo to coś nowego a po trzech latach związku z tamta trochę adrenaliny się przyda wiec się spotykacie ale i tak nic z tego nie będzie daj sobie spokój zresztą ile Ty masz lat?

Gość a co ty tak
Sprawa jest oczywista. Ma dlugoletnia dziewczyne a ty jestes dupą na boku. Nie wstyd Ci przed jego kolegami? Oni o wszystkim wiedza. Patrzysz w lustro bez obrzydzenia? Jak jest z nią to boi się Ci odpisać żeby ONA nie zobaczyła.

Gość mjgjdpfj
zaczęłas od złej strony- bądź uczciwa wobec siebie i tamtej dziewczyny i nie pozwalaj chłoptasiowi tak wami kręcić- wóz albo przewóz- póki z nia jest ty jesteś tylko kolezanak, powiedź cześc, pogadaj i tyle-żadnych przytulanek, spania razem itp. Jak koleś się zastanowi i zachowa jak facet czyli zdecyduje czy jest z niz czy jednak nie kocha jej już to jak sprawa będzie jasna to możesz dać mu szanśe- coś czuję że obie ma was w dupie

Gość zrozpaczonax
Dziękuję za takie odpowiedzi takich potrzebowałam. "a co ty tak" co do twojego komentarza to nie czuje do siebie obrzydzenia bo nie mam o co, nie spałam z nim. Nie wiedziałam na początku że ma kobietę. Mam 22 lata. I doszłam do wniosku że cholernie nie zasługuję na takie traktowanie, po prostu się zauroczyłam, tak na dobrą sprawę to nawet na mnie nie zasługuje. Wasze odpowiedzi mi pomogły, na dniach to wszystko zakończę tylko poczekam aż się odezwie, wtedy zaatakuję ;)

Gość zrozpaczonax
Prosiła bym zaglądających tutaj żeby dali mi jakieś propozycje co mogła bym mu napisać.

Gość Było miło ale się skończyło
" Chcę być pierwszą lub ostatnią, ale nigdy jedną z wielu."

Gość zrozpaczonax
krótko zwięźle i na temat ;) ale muszę napisać coś dłuższego. :):(

Gość Nic nie musisz
Spaliscie w jednym lozku a facet nie skorzystal z twojego napalenia .Tylko ty sobie projektujesz cos wiecej .Nie skrzywszil cie .Daj mu spokoj i tyle :(

Gość zrozpaczonax
No dobra może oboje byliśmy napaleni, ale nie zrobiliśmy tego bo nie chciałam, jak by to wyglądało.

Gość profesor kuciapa
Nic mu nie pisz. tylko się wygłupisz. Po prostu traktuj go tak jak on twoje smsy. Mało czasu, zdawkowe odpowiedzi, unikaj spotkań. On nie odpisuje nie dlatego, ze jest z nią (odpisałby później), ale raczej dlatego, że nie chce za dużo dać ci do myślenia.

Gość zrozpaczonax
no właśnie on nie jest z nią ani ze mną to wiem. Właśnie nie wiem dlaczego robi tak że mnie zlewa, nie rozumie tego bo kiedy jesteśmy razem robi i mówi zupełnie co innego. Hmmm może zrobię tak jak ty mówisz a jak zacznie dociekać to mu napisze ?

Gość profesor kuciapa
Nie pisz. Będzie za dużo wiedział i będzie mógł pogrywać. Okaż mu brak większego zainteresowania, tak jak on okazuje tobie. Jak się będzie dopytywał - to nie odpisuj od razu, zbywaj byle czym, jak zacznie pytać konkretnie, to spytaj dlaczego się tak dopytuje - tylko bez natarczywości. Człowiek to już taka bestia, zę nic go tak nie kręci i nie wyprowadza z równowagi, jak olanie.

Gość zrozpaczonax
Racja, gdybym powiedziała mu o co mi chodzi dokładnie to miał by podane wszystko na tacy i by ze mną mógł dalej pogrywać. Zrobię tak jak mówisz! Dziękuję.

Gość profesir kuciapa
nie ma sprawy, piszę tak, jak nie chciałbym być na jego miejscu potraktowany trzymaj się i nie pękaj, będzie musiał wybrać, tylko nie daj się nabrać na piękne słówka jeżeli powie ze chce być z tobą, to odczekaj, aż będziesz miała pewność, że nie będzie znowu rozgrywał 2 partyjek

Gość zrozpaczonax
Nie pęknę na pewno ! teraz niech on poczuje się olewany i niech wariuję. Dzięki bo to co napisałeś to najlepszy wybór. Dobranoc i powodzenia we wszystkim ;)