Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Boliiiii;(((((

Zapalenie pęcherza

Polecane posty

Gość Boliiiii;(((((

Czy ktoś zna jakiś lek, który działa jak Furagin? Niestety jestem na niego uczulona, a dopadło mnie znowu zapalenie, w aptece dali mi Urosept i nie bardzo pomaga, boli jak cholera, sikam po kilka kropelek, masakra normalnie;;;;;;;((((((((((((((

Gość matka natura wie co robi
polecam UROWAXOM, to jest antybiotyk, który jest doskonaly na te sprawy!! ale jest drogi, kosztuje koło 100zł, ale warto. ja po 2 latach walki z zapaleniami po tym leku się z tym uporałam. teraz już 3 lata mam spokój!!

Gość Boliiiii;(((((
Dziękuje bardzo!!! Napewno spróbuje, bo z bólu się zwijam dosłownie

Witaj, doskonale wiem co przechodzisz, bo sama miałam ten problem z miesiac temu, co prawda ja dwa dni uzywałam urosept i tylko tyle ze wiecej sikałam ale tez po kropelce a bol nie samowity, dostałam furagin i nastepnego dnia bylo juz dobrze, Wiem ze od tego roku w aptekach pojawilo sie cos takiego jak urofuragin i nie jest on na recepte, wez sobie butelke albo termofor ciepłej wody i wloż miedzy nogi a jesli masz wanne to usiadz do ciepłej wody, badz tez usiadz na misce "nad para" i tez bedzie lepiej, nie bedziesz nic czuc a mimo to bedziesz robic po kropelce sisusku.