Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

25-latek

obcasami

Polecane posty

Musisz mieć ogromne zaufanie do kobiet żeby marzyć o czymś takim :D jeden fałszywy ruch i auuuuaaaaaaaa :p

masz rację, że marzę, bo nigdy nic takiego nie doświadczyłem. Myślę, że mogłoby to być ekscytujące.

Mój nic nie mówił że ma takie marzenia, a gdyby miał to też raczej bym nie zrobiła bo mnie to nie podnieca.

gołymi to i moja mi robiła, ale w butach nie. To było zwykle w sytuacjach łóżkowych, więc nie miała wtedy butów na sobie. Nie mówiłem jej o tym marzeniu, nie wiem jak by zareagowała.

oj dziewczyny, nie piszcie, że niewykonalne czy coś w tym stylu. Jest wykonalne, skoro sama wiele razy to robiłam. Fakt, bosymi stópkami można bardziej się rozkręcić, na obcasach trzeba mocno uważać, ale ostatecznie nie zrobiłam żadnej krzywdy mojemu.

Jak? Normalnie: trochę podeszwą, trochę obcasem, ale tak jak pisałam : trzeba uważać. Ok, spadam już, bo muszę wyjść.

czyli jednak można. Kurcze, nie wiem, czy mojej to zaproponować, czy nie wyzwie mnie od jakichś zboczeńców? Jak myślicie?

Gość man warbejn
"""Lisabet S. Musisz mieć ogromne zaufanie do kobiet żeby marzyć o czymś takim jeden fałszywy ruch i auuuuaaaaaaaa """ --dziewczyno-wy macie tez wrazliwe czesci ciala jak np.cycki albo wargi.Czy slyszalas,czytalas podobnie idiotyczne wypowiedzi nas-facetow -jak ta twoja?

Gość man warbejn
"""Lisabet S. Mój nic nie mówił że ma takie marzenia, a gdyby miał to też raczej bym nie zrobiła bo mnie to nie podnieca.""" ---no i tu mamy jeszcze jeden DOWOD na to co ja zawsze twierdze a mianowicie chodzi o to ze facetki traktuja seks jako wylacznie swoja przyjemnosc-natomiast zawsze sie to zarzuca nam !!!!!!! To kobiety przyjmuja postawe bierna,ewentualnie robia to co je same kreci.Tak jak tu widac JAK NA DLONI.

Gość zasypana sniegiem
nieraz do seksiku zakladam wysokie szpilki, i czasem tylko je mam na sobie, ale co do robienia dobrze nimi...nie probowalam haha, jednak stopkami potrafie popiescic penisa, obydwie stopki i jazda :)

jak ja robiłam to mojemu, to też miałam z tego przyjemność i to sporą. Potem sama inicjowałam takie zachowania. Wszystko jest dla ludzi, jak robicie to ostrożnie nic się nikomu nie stanie.

najpierw można zacząć to przez spodnie. Ja nieraz latem inicjowałam takie akcje np. w parku albo na jakimś odludziu. To mocno nakręca.

Gość a czy po tych zabawach
w łóżku (nie w parku).....dało się doczyścić buty? ;P