Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość natasza25.-.-!

mam 25 lat i niemam ochoty na seks co robic?

Polecane posty

Gość natasza25.-.-!

Witam, mam 25 lat i 2 dzieci od dluższego czasu niema ochoty na seks przez to oddalam sie od meza chcialabym sie z nim kochac ale jak przychodzi co do czego to wole isc spac. Niewiem co robic zeby miec znowu ochote na seks boje sie ze mąż pojdzie do innej żeby jego zadowolila:(

Gość mariner
Dobrze sie wyspij to podstawa.! powiedz mezowi o problemie i zrobcie sobie mala przerwe ale uzgodniona np 2-5 dni,moze byc tydzien o ile on sie zgodzi. Mysle tez ze pozniej bzykajcie sie co 2gi dzien lub nawet 3ci . TYLE by nie nawoalic.!Taka absencja faceta nawet podkreca bo mysli o nadchodzacym seksie i wie ze go bedzie mial na 100% . PO PROSTU POGADAJ Z FACETEM I USTALCIE JAKIS ZLOTY SRODEK .MOZE POWINNAS POPROSIC GO O BARDZIEJ WYRAFINOWANE PIESZCZOTY ?

Gość natasza25.-.-!
Do perwersga. Przepraszam, ale niewiem oco tobie chodzi z tym nie z czasownikami? Przecież niema w moim opisie żadnego byka byka?

Gość natasza25.-.-!
A co w tym takiego nadzwyczajnego że mam dwójkę dzieci w tym wieku??

Gość mariner
DO Perwersja Nie stresuj dziewczyny! Wiecej tolerancji! jak sie szybko pisze i w stresie to kazdy z nas popelnia bledy.To nie sympozjum naukowe aby dbac o kazdy przecinek.!

skro nie masz ochoty na seks to jest to wina męża,najprawdopodobniej nie umie sie tobą wystarczająco zająć.Pomysł nad tym,moze warto cos nowego wprowadzic do spraw lóżkowych np: bitą smietanę.Szkoda mi ciebie bo zeby w tym wieku juz miec problemy z brakiem ochoty na seks,to co bedzie za kailka lat.

Gość Pani liszka
co zwiększa ochote na sex? -oxytocyna -lovonogestrel -jajka -valeriana

No tak! Bita śmietana! Dziewczyna ma dwie ciążę za sobą w krótkim czasie, teraz dwójkę małych dzieci, pewnie pada z nóg co wieczór. Ale jest lekarstwo! Posmaruj się bita śmietaną! No kurde... Dawno się tak nie usmialam :P Do autorki: uzywasz pigułek antykoncepcyjnych?

Gość natasza25.-.-!
A to jest w jakis tabletkach? Niewiedziałam że jajka maja takie działanie. Chyba zaczne jajka jeść he;)

Gość natasza25.-.-!
Do Nei. Nie biore pigułek, starsza corka ma 7 lat a młodsza 2,5 roku

A maz w ogóle jeszcze cię pocią ga? Bo może związek z nim to tylko taki efekt młodzieńczego zadurzenia i wpadki? Może tak naprawdę twoja kobiecość dojrzewa i czujesz, że to nie ten?

Gość natasza25.-.-!
Jestem kobietą idioto, naucz się czytać!

Gość natasza25.-.-!
Tak pociąga mnie mąż jest przystojnym meżczyzną i kochany

Gość jjjjjkjkjkjjkj
prosta sprawa, twoj facet cie nie pociaga🖐️

Gość blondas@.com.pl
a moze masz niske libido kup sobie asekurella

No jak zwykle połowa tylko temat czyta. Co do problemu, wiesz na pewno sporo się umęczysz przy energii swoich dzieci, ogólne przemęczenie daje o sobie po prostu znać. Można spróbować po prostu zdrowo się odżywiać, jeść sporo warzyw zwłaszcza bogatych w żelazo i magnez. Postaraj nie jeść ciężkich posiłków no i w miarę możliwości jeść regularnie o ile dzieci ci na to pozwolą. Powinnaś jeszcze trochę ćwiczyć przed posiłkami. Po przez ćwiczenia wydzielają się endorfiny a one odpowiedzialne są za dobre samopoczucie. Gdy nabierzesz więcej energii do życia to i więcej energii na te sprawy. Pozdrawiam i jak piszecie to starajcie się pomóc w końcu to nie jedno z wielu głupich pytań lecz problem.

Gość iwonna900
A może po prostu warto spróbować z odpowiednimi suplementami, które troszkę pomoga zmienić ten stan rzeczy ;) Mam tu na myslic chociazby taki suplement http://kosmetolog.sklep.pl/opis/3109398/ayurveda-line-elevation-plus-piekne-piersi--zdrowa-skora-suplement-diety.html Oprócz tego przy regularnym przyjmowaniu nasz biust nabierze tez pieknych kształtów i stanie się jędrny.