Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość 4 tys na 4 osobową rodzine

4-5 tys na 4 osobową rodzine wystarcza??

Polecane posty

Ja chwilowo nie pracuje, pracuje tylko narzeczony i zarabia 3 - 3,5 tyś i jesteśmy w stanie tysiąc odłożyć miesięcznie no chyba że coś nam wypadnie, naprawa auta, opłaty auta lub jak akurat kupujemy sobie ciuchy to nie odłożymy ale wystarcza ale się zastanawiam czy jak za jakiś czas będziemy mieć dziecko to czy te 3,5 tyś nam wystarczy ale damy rade. Zastanawiam się jak ktos wyżej płaci za jedzenie 500 zł ?!! My mieszkamy tylko z narzeczonym i na jedzenie tracimy ok 1000 - 1400 i nie kupujemy kawioru:) tylko normalnie na poziomie to na co mamy ochotę, jak już trzeba oszczędzać na jedzeniu to slabo...

Gość adibi
no wlasnie, okazuje sie ze przy dzieciach to wlasciwie kazdego miesiaca "cos wyskakuje" a tu auto, a tu choroba, a to ciuchy, buty, posciel, a to pies chory,a to podwyzka pradu, a to upezp mieszkania w jednym miesiacu, samochodu 2 razy w roku, a to odloz na wakacje...a to na wyprawke do szkoly a to na swieta...

Gość adibi
a np glupi dentysta. niby nfz a doplacasz za to za tamto...wylecz dzieciaka u dentysty na nfz.... tak szczerze to pewnie i 2000 wystarcza "przecietnie", na "przecietne potrzeby". ja sie o tyle ciesze ze jak mnie cos takiego zaskakuje to nie musze pozyczac, ale odlozyc sie nie da a niby tyle kasy czlowiek zarabia...no ale w tym miesiacu wszystkich rachunkow, stalych oplat na miesiac wyszlo nam ponad 3000 ( z kredytem wlacznie i oszczedzaniem tych marnych 300zl)