Gość Ooo22 Napisano Styczeń 24, 2012 Poznałam go przypadkiem , na samym początku szczerze trochę go unikałam, lecz on ciągle pojawiał się gdzieś obok mnie. Po pewnym czasie zapoznaliśmy się , poznałam jego znajomych i razem bawiliśmy się w swoim towarzystwie. On zawsze siedział obok mnie, pilnował aby mi niczego nie brakowało. Kiedy podchodziły do niego inne znajome nie wchodził w rozmowy z nimi , tylko spędzał czas ze mną. Poznał mnie ze swoimi kolegami , gdy tylko mnie widział uśmiechał się . Siedząc w towarzystwie i rozmawiając przysunął się do mnie i dał mi buziaka w policzek mówiąc , że jestem wspaniała. Innym zaś razem gdy pogłaskałam go po twarzy przytulił się do mnie i znowu skradł buziaka. Gdy widział mnie w lokalu zaraz czułam na sobie jego wzrok, przy wszystkich przychodził obejmował mnie i witał się ze mną. Gdy dochodziło między nami do pocałunków powiedział mi , że przydała by mu się taka czuła osoba jak ja taka opiekunka.Pewnego wieczoru gdy odprowadzał mnie do domu patrzył mi w oczy i powiedział ze jestem dla niego idealną kobietą , taką jaką chciałby pod wieloma względami ale nie czuje czegoś do końca. Zawsze po spotkaniach pisał do mnie na drugi dzień i pytał jak się czuję a tego razu po tym co mi powiedział napisał i oznajmił mi że chyba się zapędziliśmy w naszych koleżeńskich relacjach, po czym dodał ze będziemy jeszcze weryfikować naszą znajomość aby lepiej się poznać i na pewno okazja będzie , żeby się spotkać.powiem szczerze ze dziwnie mi z tą znajomością bo jak się widzimy traktuje mnie bardzo dobrze , bawi się tylko ze mną i swoimi znajomymi a na resztę nawet nie patrzy. A jak gdzieś odejdzie to mi mówi ze idzie się przywitać np ze swoja była ,która jest teraz tylko jego znajomą. A tak to nie ma kontaktu miedzy nami , ąż do kolejnego spotkania. Chyba ze ja czasem się odezwę to chwilkę porozmawiamy , on opowie co u niego i ja o tym co u mnie i tyle. Jak spotkam jego przyjaciół ,zawsze przyjdą do mnie porozmawiają , krótko mówiąc obserwują mnie. A on przecież wtedy wszystko wie to i tak później mnie pyta czy gdzieś byłam i z kim i co robiłam. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach