Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wedwre

Niemowle 5,5-6mc-plan dnia

Polecane posty

Gość wedwre

jak to wyglada u was u mnie: 8.00 pobudka - karmienie przewijanie 10.00-drzemka ok godziny 11-12.00 karmienie przewijanie,zabawa,podgladanie z wozka co robi mama 13.00-przewiniecie,karmienie zupka,lub kaszka czasem piers 14.00-drzemka (ciezko ja uspic chce sie bawic a jest spiaca) ok 16.00-podubka karmienie przewijanie i zabawa do ok 18.00 jabluszko+inne owoce,kaszka-zalezy 18.30-drzemka do ok 20.00 kapiel,karmienie i czas razem ok 22.00 sen ok 00-1.00 karmienie ok 4-5.00 karmienie przewiniecie

Gość wedwre
jak jest ladnie to ok 13-14 spacer

Gość wedwre
Ale ja piersia karmie wiec na zyczenie

aha chyba ze tak :) ja Ci podam mój plan dnia .Moja mała ma 5,5 m-ca : 8:00 przewijanie, jedzenie mleko 180 ml 8:30 spanko 11:00 przewijanie, 180ml kaszka,zabawa 12:00-14:00 spacerek 15:00 obiadek i zabawa na macie 16:00 -17:00 drzemka i zabawa 18:00 owocek 20:00 kapanie ,jedzonko i odrazu spać Mała przesypia całe noce więc wstaje dopiero o 8:00 na jedzonko

Gość wedwre
a jak przestawilas dziecko na butelke bo tez bym chciala ale mala bardzo protestuje

Ja nie miałam pokarmu po 4 m-cach więc nic tam nie leciało więc odciagałam jeszcze jakies resztki laktatorem i podawałam butelka nie bylo z tym problemu.Spróbuj aby Twoj partner podawał pokarm z butelki bo dzidzio nie bedzie szukał wtedy cyca.

Gość wedwre
jak sama widzisz bardzo czesto karmie podejrzewam ze juz jej nie wystarcza to moje mleko

Gość upupupuppppp
widzę, że madra z madra gada... poczytaj lepiej na forum gazeta karmienie piersią, a nie tu bzdety wymyslasz