Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ghdtfr

Chce kupic dobrą ksiazke do ANATOMII, mysle o Bochenku.

Polecane posty

Gość ............................e
Za opracowania nie odpowiadam prawda... Opracowanie odpowiadające komuś z liceum nie będzie odpowiadać komuś studiującemu anatomię. Tak samo zwykły podział kregosłupa na piersiowy ledźwiowy krzyzowy i guziczny anatomowi nie odpowiada. A w dodatku jw to opracowanie co patrzysz nie jest moje.

Gość ghdtfr
Nie typowa medycyne. Kierunek medyczny, a dokladnie pielegniarstwo, ale to w tym roku dopiero. Teraz aktualnie opiekun medyczny, a anatomia mnie po prostu bardzo interesuje i chce z czegos konkretnego, chce wiecej :) Slyszlam wlasnie, ze Bochenek jest ciezki.

Gość ghdtfr
Czyli co bys teraz proponowala ? :)

Gość borys29
nie wchodz na tego chomika bo zabulisz, lepiej sobie kup ksiazke

Gość .........................e
O wypraszam sobie to chomik kosztuje a nie mój konkretnie. Trzeba mieć konto na chomiku i samemu mieć jakieś pliki wtedy sciagasz za free. A poza tym za 2pln chyba masz 1gb a za to ściągniesz w uj ksiazek. Ale nikogo nie namawiam. Tak działa chomik po prostu a teraz niczego nie ma rapid kosztuje. Megaupload padl

Gość hhyugtfrtd
Chomik tez padnie nie bój się :D kradzione pliki i rozp[owszechniane baj baj piraci :D

Gość ghdtfr
....e - nie bede placila za ogladanie pliku.. i to 2 zlote. nie wiadomo w dodatku, czy mi sciagnie czy nie :O stomalotoszka - A to co napisalas, to tylko dla stomatologow ?

nie, to nie jest "tylko" dla stomatologów, oficjalnie to jest podręcznik anatomii bez wyszczególnień dla kogo, ale mówiłam w sensie "praktycznym". Po prostu za mało żeby się stoma/lek z tego uczyli, ale dobre, aby powtórzyć najważniejsze zagadnienia

Podgląd przeciez masz za free. A 2 pln za hmm niechby ksiazka zajmowała 20mb to masz 500ksiazek za 2pln. Pichutowskiej zrobiłem folder jak ktos chce :P Sprzątam sobie na chomiku dzieki wam

Gość ghdtfr
Nie chodzi o pieniadze. jak ksiazke bede miala za darmo :) Chce po prostu kupic dobra, ale łatwa w czytaniu.

Ty lepiej sie módl żeby acta nie podpisali Bo ani zamienniików leków nie będzie. Zamiennników części samochodowych itd... Ja uciekam do szwajcarii jak podpiszą.

Gość ghdtfr
mialo byc, ze JA* ksiazke bede miala za darmo :)

Nie wiem ja bez chomika jak bez nogi. Upam morysia narklewicza z dysku. Jak cos jeszcze chcecie to mówić bo bende z 15min. A i jak ktoś robił podyplomówkę z Inzynierii Biomedycznej. Informatyki medycznyej. Albo normalnie studiował i ma jakieś notatki na kompie czy coś to chętnie przyjme.

Gość fizjoterapeuta
ja korzytalam z prometeusza... podzielony jest na 3 czeci, ja mam tylko ukl. mieniowy i szkieletowy, bo to mi jet potrzebne... dla mnie super, ale wiem, ze nie każdy sie w nim odnajduje... ja oobiscie polecam ATLAS ANATOMICZNY - PROMETEUSZ