Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość michaskawawak

problem ze sie uwziela na mojego faceta

Polecane posty

Gość michaskawawak

pewna ...hm jak ja nazwać.. 16 latka. i możecie napisać ze jestem głupia ze się przejmuje ,ale jesteśmy ze sobą 3 lata ,on ma 22 ja 20..mieliśmy kryzys w związku podczas którego on ja poznał..nie łączyło ich nic ale spotykali się na imprezach bo moja wspólnych znajomych,ona pisała do niego,on przez jakiś czas pisał z nią...w końcu stało się jakoś tak ze się pogodziliśmy ,daliśmy sobie szansę..ale owa dziewczyna rozpowiadała ze ''rozpie**oli ten związek'' ze ona będzie walczyć o niego,on jej pisał ze mnie kocha itd ale ona jest naprawdę przebiegła,nie jest jakaś głupia ,działa zaplanowanie i robi wszystko by zatruć mi życie ciągle wstawia na fcb jakieś aluzje ,zdjęcia z miłosnymi podpisami z aluzja do niego,boje sie ze znów zacznie do niego pisać ,namawiać go na spotkanie ,albo spotyka sie z nim ''niby przypadkiem'' ja jestem cicha ,spokojna,a ona jest typem takiej przebojowej ''dziewuchy'',sama nazywa się wredna suką..i nie cofa się niczym..kobiety ja się boje naprawdę ,żyje w stresie

Gość OnaZniesmaczona
Mysle ze to Twoj facet powinien cos z tym zrobic a nie ty. Jakby jej porzadnie dal do zrozumienia ze ma ja gdzies to moze by odpuscila,

Gość michaskawawak
pisał jej ze kocha mnie i tyle ,ja olal ,ale ona ma sie za bog wie kogo

Gość tak sobie czytam i czytam
no i niech się ma, rzecz w tym, żeby Twój facet zachował się jak należy i nie dał się nabrać na jej gierki.

Gość michaskawawak
on wie jaka ona jest,ale jak to zfacetami nigdy nic nie wiadomo a ona jakby sumienia nie miala

Gość też mi problem....
Oj bzdury piszesz. Ona taka straszna i się uwzięła ojoj ! Jakby Twój facet miał jaja usadziłby ją w jeden dzień. Co powiedz, że taki wielki problem zadzwonić do niej i wprost powiedzieć, że sobie nie życzy kontaktu z nią ? Dorosły facet i 16 co takiego strasznego może mu zrobić ! I nie że Cie kocha bo co to ja obchodzi tylko dobitnie, że jej nie chce. Na fb też jaj dosrać komentarzem i spokój będzie. Ale jak facet nie chce i nie reaguje normalnie jak powinien to znaczy, że mu się podoba ta gra i już. Rozumiem, jakby to szefowa była ale obca 16 letnia dziewczyna weź się nie ośmieszaj.

Gość męzatka
miałam podobną sytuację, laska ciągle do niego wypisywała sms-y że i tak będzie jej, że ona wie, że są sobie przeznaczeni. Nie zorientowała się, że zamieniliśmy sie nr telefonu :) ps. jestesmy już małżeństwem, a laska nadal jest sama choć minęło kilka lat (jest tak wredna, że nikt jej nie chce ;) )

Gość męzatka
i jeszcze jedno - oboje wykasowaliśmy wtedy konta na nk i fb :) mogła sobie pisac ile wlezie :)

Gość yasssnnneee...
Faktem jest że gdyby ta 16 latka była przysłowiowym "pasztetem" to zapewne Twój mężczyzna doskonale by wiedział jak się jej pozbyć.A tak-pewnie z Tobą jest na poważnie ale podoba mu się że walczy o niego taka małolata ładna.Powiedz mu że sobie tego stanowczo nie życzysz i że ma zdusić jej mrzonki w zarodku.Tak-bo tylko on to może zrobić a chyba najwyraźniej nie chce.:/

Koło mojego faceta też się taka jedna kręciła. Z tym, że ona była niezłą rywalką, 24 lata, inteligentna, po studiach. Ale jeśli facet wie, że to, czego chce od życia ma w związku to umie sprawić, żeby się odczepiła. :)

Gość dziewczyny z kafe to my
masz 20 lat buhahahahahahahahaha:D;)

Gość bfgbraaa
uważam, że Twoj facet niema jaj i gdyby mu zależało to zakończyłby taką znajomoś w nawet 1 smsa. Po prostu bawi go nadskakiwanie dwoch kobiet

Gość dżepetto
kobiety ja się boje naprawdę ,żyje w stresie a na hooy ci ten stres? jak facet chce sobie poradzić z panną to zrobi to bez twojego udziału jak nie chce to jestes zbędna w tym układzie :D