Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość makadynkuaaa

problem z seksem, boli

Polecane posty

Gość makadynkuaaa

witam. mam problem. Otoz z chlopakiem zabralismy sie za seks, to moj piewszy partner. Do stosunku doszlo juz pare razy i za kazdym razem odczuwam bol jakby mnie cos kulo w okolicach cewki moczowej, no i boli sama pochwa, bol nasila sie tak w polowie pochwy jakby tam bylo ciasniej. Ogolnie jestem obolala nawet przy wsadzaniu palca, blony juz na pewno nie mam. Czy to trzeba przetrwac i pochwa sie rozciagnie? Czym to moze byc spowodowane? dodam ze biore tabletki anty i moze jestem za sucha. prosze o rady.

a tak się dzieje za każdym razem czy np. jednego dnia to robicie a drugiego nie bo cię boli?

Gość makadynkuaaa
ogolnie nie widujemy sie tak czesto jakbysmy chciali bo mieszkamy od siebie daleko, stosunek tak gdzies co 2 tyg i caly czas jest to samo. stosunkow bylo tak z 5 a 1 byl taki na prawde gleboki, bo w reszcie za bardzo bolalo.

Gość moyew
czemu nie używacie lubrykantów?

miałam podobną sytuacje. Też chłopak wyjeżdża. Wraca po jakimś czasie. Pierwszy dzień jest ok a następnego masakra. Jeden wielki ból. Byłam u ginekologa (idioty). Nie potraktował mnie poważnie i stwierdził że zmyślam. Przepisał mi jakieś leki coś pomogło ale wróciło. Jednak mniej boli.

Gość makadynkuaaa
wlasnie myslalam o lubrykantach. Moze to by pomoglo. Irytuje mnie to ze nie mozemy sie normalnie kochac, mam wrazenie ze mam jakas za ciasna pochwe...

idź do ginekologa ale jakiegoś dobrego. Wiem jako to jest. Sama męczarnia.

Gość moyew
no właśnie suchość sprawia że wszystko boli i wydaje się że jest ciaśniej niż w rzeczywistości. Dobry lubrykant może rozwiazać problem.

ja też tak miałam po pierwszym razie i bolało mnie podczas stosunku bardzo długo ... sama nie wiedziałam dlaczego dopiero po pół roku chyba przestało pamiętaj że jak cię boli zadbaj o to abyś była dobrze nawilżona naj lepiej kup sobie specjalny żel np. durex albo unimil lub też są dostępne w aptece inne .. jak nie będziesz miała nic pod ręką pośliń :D wiem śmieszne ale skutkuje;) powodzenia;)

Gość makadynkuaaa
dziekuje bardzo za rady :) zaopatrzymy sie w jakis lubrykant a jak to nie to gin. Tabletki tez dodatkowo wysuszaja pochwe. Ale w sumie na poczatku nie moglismy nawet wprowadzic czlonka a teraz dochodzi do polowy i potem ten bol.

Gość makadynkuaaa
w sumie nawet nie pomsylalam o tym lubrykancie :D cholera trzeba sie wziac do roboty zeby potem miec przyjemnosc :)

Gość makadynkuaaa
taki zel to okolo 2 dych chyba kosztuje, prawda?

zależy jaki dureksy i unimile są drogie ale są w aptekach za 15- 20 zł a i nie kupuj żeli potęgujących doznania bo strasznie piecze i paży

Gość makadynkuaaa
haha okej :D na razie to chce miec jakie kolwiek doznania, nie musza byc potezne :D dziekuje bardzo za rady.

nie ma za co ... w końcu sama to przechodziłam i zanim się skapłam o co chodzi to nieźle się nastękałam ale nie z przyjemności a z bólu

Gość makadynkuaaa
no dokladnie, mam to samo. Niestety nie jest tak kolorowo i trzeba sie nameczyc :) pozdrawiam.

Gość gregoriana
z czasem przejdzie. Też tak miałam, kiedyś miałam nieregularnie i dość rzadko seks i zazwyczaj był problem z bólem. Używaliśmy zawsze prezerwatyw i one dodatkowo potęgowały ból. Przeszło mi po ślubie, wiadomo - seks był dużo częściej i chyba się trochę rozciągnęłam. Duże znaczenie ma psychika, po ślubie bardziej się wyluzowałam. Spróbuj żeli, bardzo pomagają (tylko nie te rozgrzewające, bo wtedy dopiero jest masakra). Sprawdź też czy nie masz przypadkiem uczulenia na lateks, bo może tu tkwi problem?