Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość i po ptakaaach

pieprzona grzybica!nie mam juz sil!

Polecane posty

Gość i po ptakaaach

Cholerne smierdzace uplawy,swedzenie-grzybica pochwy.Leczylam sie ponad 2 miesiace! I co?I uplawy wciaz sa!Jeszcze gorsze niz wczesniej:-(nie mam sil

Gość i po ptakaaach
nie ma nikogo kto ma podobny problem?

Gość chdhhd
a stosowałas macmiror, mi pomogły i tfu tfu już od ponad dwóch lat nic nie mam. One są na receptę

Gość i po ptakaaach
nie stosowalam,mialam flucofast,gynofemidazol i nystatyne,a to dziadostwo wciaz jest:-(

Gość kiruiiriyiyiyiu
orcz leków na grzybicę pamiętaj o stosowaniu bakterii... może być lacibios femina ... ale tez dicoflor lub lakcid czy lactovaginal

Gość sproboj albothyl
ja tez mialam koszmarne problemy z nawracajacymi infekcjami..Odkad zastosowalam albothyl uplawy zdarzaja sie rzadziej..

Gość ja się teraz leczę
od 3 miesięcy:O najpierw dostałam clitromazolum, po wizycie kontrolnej okazało się że nie dość że grzyb jak był tak jest to do tego mam bakterie myślicie że mogłam się nimi zarazić u lekarza- gabinet wydał mi się średnio czysty, chyba nie zmieniają jednorazowych podkładek po pacjentkach a na koniec wizyty baba wrzuciła wziernik do wiadra z wodą które stało obok łóżka9w tym wiadrze było dużo używanych wzierników)- i ta woda chlusnęła na tą papierową podkładkę...boję się tam wracać, chyba zmienię lekarza:O

Gość i po ptakaaach
wiadro obok fotela?:OU mojej nie ma zadnego wiadra na wzierniki.Nie mam juz sil dziewczyny,niedlugo mam kolejna wizyte,zobaczymy co mi powie,juz bez tego wiem,ze wciaz mam grzybice bo uplawy jak byly tak sa,nawet gorsze eh...

Gość i po ptakaaach
a ten ABOTHYL jest bez recepty?to plyn czy tabletki?Kurde mam juz dosc tych pieprzonych wkladek i ciaglych smierdzacych uplawow,ubabranej bielizny i ten ciagly dyskomfort:-(

Gość ja się teraz leczę
no właśnie wiadro obok fotela wypełnione do połowy wodą w której były wzierniki chyba z całego dnia-jak to zobaczyłam to mi się niedobrze zrobiło :O teraz jestem juz po trzeciej kuracji i chyba wróciłam do punktu wyjścia:(

Gość i po ptakaaach
a jakie mialas objawy?i kiedy zdiagnozowana grzybice?jakie leki bierzesz/bralas?

Gość ALBOTHYL to
czopki dopochwowe, bez recepty, za ok. 35-40zł. Potwierdzam, bardzo dobre, mi pomogły również!

Gość i po ptakaaach
w moim przypadku najgorsze sa te uplawy:-(

Gość ALBOTHYL to
poprawka: globulki dopochwowe:)

Gość i po ptakaaach
kupie ten albothyl i sprobuje,nie wiem co robie nie tak,cala kuracje przeszlam scisle wg wskazan lekarza,juz sie cieszylam,ze sie wylecze a to gowno dalej jest,przestalam nawet na basen chodzic

Gość i po ptakaaach
w ogole zazdroszcze wszystkim dziewczynom,ktore nie musza nosic wkladek,spia bez majtek i nie maja tego problemu;-)juz nawet o seksie oralnym nie wspomne

Przecież grzybice można wyleczyć wyłącznie dietą :/ maści działają tylko doraźnie aby złagodzić swędzenie. Jak się nie zabierzesz do tego od środka to zawsze będzie wracać ze zdojoną siłą.

Nie bierzcie zadnych tabletek bo to tylko pogorszy sprawę, dobrze wam radzę.

Gość i po ptakaaach
dieta?ja w zyciu na zadnej diecie nie bylam,mam kolezanki,ktore odzywiaja sie jak swinki w chlewie;-) mialy grzybice i wyleczyly ja po pierwszej kuracji,nie ma po niej sladow,wiec juz nie wiem od czego to zalezy.

Dieta antygrzybicza. Wyleczyły ? skąd ten wniosek ? może chwilowo ustapiły objawy.

Gość i po ptakaaach
wyleczyly.juz od kilku lat sa "wolne".

do mycia albo mydło szare lub sama woda łykaj probiotyk jakiś dłuższy czas musisz jednocześnie siebie i partnera leczyć a i sprawdź czy nie jesteś uczulona na proszek lub płyn do płukania unikaj słodyczy

Gość kajdjkw
ja tez mialam grzybice juz milion razy. zawsze przed okresem. teraz tez mam, swedzi jak cholera, nie moge sie powstrzymac zeby sie nie podrapac... i do tego doszla opryszczka.. to tez jest tragedia :o mialam juz chyba wszystkie leki, leczylam sie czosnkiem bo czytalam na kafe ze dziala.. i nic..

Gość ja się teraz leczę
brałam clitromazolum, mcmiror i nystatynę nic nie pomogło

Nie miałaś jej milion razy tylko masz ją cały czas ! Jedynie lekami chwilowo przytłumiłaś objawy i wydawalo Ci się że masz spokój ale ona cały czas ci towarzyszyła.

po ptakaaach- skoro mówisz że wyleczyły lekami to czyli że nie miły grzybicy tylko jakieś bakteryjne zapalnie lub coś w tym stylu.

Gość kajdjkw
Chan-ka, tak wiem..

Gość ja się teraz leczę
jak nie brać tabletek skoro lekarz zapisuje tabletki?:( branie tyle czasu jest uciążliwe, po nocy mam mokre gacie jakbym się zsikała, cały dzień to samo, wkładki nie wystarczają normalnie masakra jakaś😭

Normalnie nie brać tabletek tylko leczyć się dieta kurde :/ Wklep w google dieta antygrzybicza i znajdziesz co można jesć a czego nie i się zastosuj, albo poczytaj watek o grzybie który wkleiłam. Leksrstwa nic wam nie darza jak bacie kocham !!!