Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość g4t444

moja życiowa porażka

Polecane posty

Gość g4t444

Byłam pierwszy raz w domu mojego chłopaka. Zaprosił paru znajomych i dużo piliśmy. Gdy znajomi się rozeszli, poszłam do łazienki się odświeżyć, umyć twarz itd. Gdy wyszłam, w mieszkaniu było zupełnie ciemno. Po omacku poszłam do pokoju mojego chłopaka, a byłam naprawdę pijana, wymacałam że leży już w łóżku, odsunęłam kołdrę, ściągnęłam mu majtki i zaczęłam robić loda. Zdziwiłam się, bo nie reagował, nie miał erekcji. Zrzuciłam to na karb alkoholu, więc dałam mu spokój, powiedziałam coś do niego, ale nie odpowiedział, położyłam się obok, przykryłam kołdrą i zasnęłam. Obudziło mnie szarpanie. Teraz puenta. Po pijaku trafiłam o pokój dalej, a dokładnie do pokoju dziadka mojego chłopaka. Ale to nie jest najgorsze. Dziadek zmarł tego wieczoru gdy my obok piliśmy. Tak. Robiłam loda martwemu 76-latkowi. A potem spałam obok niego. To się zdarzyło 4 lata temu, ale nadal uważam że to była moja największa życiowa porażka.

bajki ladne piszesz, zaloguj sie na strone z historiami erotycznymi i tam to wrzucaj bo tu sciemniaczy kazdy od razu pozna

Gość lelełała
jak było? jak to jest z trupkiem?

Gość g4t444
straszne to było...

Gość Kozłojo
Gratulacje.

Gość Kazimierz Pizdowąs
teraz musisz wyruchac psa jak sra i bedziesz rozgrzeszona

Gość g4t444
Szkoda że tak mało osób to skomentowało :(