Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość przeciętny normalny facet

Jeżeli wszystkie dziewczyny pod tym względem są takie same...

Polecane posty

czyli rano po przebudzeniu mają nieświeży oddech, po całodniowym chodzeniu w butach nogi a zwłaszcza skarpetki nie są najwyższej świeżości, robią śmierdzące kupy ( przepraszam za wyrażenie - nie wiedziałem jak to określić :-P ) to jaki sens być z brzydką grubą dziewczyną ? Skoro są do wyyboru szczupłę zadbane atrakcyjne i do tego normalne dziewczyny ? Jak ma się do wyboru tort a z drugiej strony kał to co się wybierze ? :classic_cool: Dlatego drogie otyłe dziewczyny, nie dziwcie się, że wybieramy te bardziej zadbane bo to normalna rzecz. A Wam życzę abyście wzięły się za siebie i schudły przez co zaczniecie przypominać kobiety a nie roztyte zwierzęta. Pozdrawiam wszystkie zadbane szczuplutkie dziewczyny ;-)

Gość lelełała
a co ma początek postu o kupie i oddechu do reszty Twojej błyskotliwej wypowiedzi?

Gość no co ty nie powiesz
wczoraj usłyszałam, że mężczyźni lubią wielkie biodra a ja mam za małą dupe :(

Ano to, że każda kobieta jest taka, niezależnie czy jej BMI wynosi 18 czy 36. Dlatego normalnym jest, że wolimy szczupłe dbające o siebie dziewczyny niż zaniedbane kaszaloty :-p O to mi chodziło. Zrozumiała koleżanka ? ;-)

Szersze biodra u kobiet są na prawde seksowne, JEŚLI SĄ W POŁĄCZEINU Z WYRAŹNUYM WCIĘCIEM W TALII ;-) Do tego obowiązkowo większe piersi i długie włosy ;-) Mniam.... :-P

Gość xDDDDDDDDDDDd
rozbawiles mnie :D to znaczy ze szczuple atrakcyjne dziewczyny robią pachnącą kupę mają rano świeżutki oddech ?? hahahahaha o ty naiwniaku

Gość no co ty nie powiesz
naprawdę pisze się razem:P

Nie rozumiecie co czytacie ? Czyżby tłuszcz uniemożliwiał Wam myślenie ? Napisałem wyraźnie SKORO WSZYSTKIE DZIEWCZYNY SĄ TAKIE SAME... To po co mi zaniedbana grubaska skoro mogę mieć szczuplutką zadbaną dziewczynę "z tymi samymi felerami" ?? :-P Już rozumiesz czy dalej nie dotarło do obtłuszczonego móżdżka ? :classic_cool:

Gość xDDDDDDDDDDDd
czemu do obtłuszczonego? :O

Jaki beton, nie rozumie co się do niej pisze :o Ile masz lat dziecko ? :o

Gość niekonieczny
Autor wolałby szczupłą zdbaną ale leniwą i puszczalską k.rwę waloną przez wszystkich wokół, niż miłą i pracowitą lekko puszysta słodką , wierną i elegancką damę?

Dlaczego szczupła zadbana dziewczyna od razu kojarzy się Tobie z leniwą kurwą ? Czyżby jakieś kompleksy bo Ty taka nigdy nie będziesz ? :classic_cool: Poza tym wieje u Ciebie zaściankiem skoro wszystkie zadbane szczupłe dziewczyny wrzucasz do jednego wora :o

Gość niekonieczny
nie kojarzy mi sie, ale jak miałbyś taki wybór, to rozumiem, ze wybrałbyś szczupłą, bo tak wynika z tego co piszesz. Ja wybrałbym z tego zestawu puszystą .

Gość koteczka mrauuuuu
ale kretyn:):):):):):):) wlaśnie to reprezentuje sobą przeciętny facet.... żenada

Gość niekonieczny
to autor wszystkie wrzuca do jednego worka, według niego wszystkie szczupłe są lepsze niż wszystkie puszyste. Ciekawe podejście do sprawy.

Gość xDDDDDDDDDDDd
to chyba ty jesteś beton i dziecko :D ale trzeba byc kretynem zeby do kogos kogo sie nigdy nie widzialo mowic ze jest gruby :D

Gość fsdgdfghghj
każdy sra , nawet piękne szczuple modelki srają.. a zapach kupy zawsze smierdzi no chyba ze ktos je same owoce, to wtedy podobno kupa jest bezzapachowa, ale zwyczajna kobieta raczej je wszystko, je mieso, zachodza procesy gnilne i kupa smeirdzi, nawet jak jest szczupla. a ty autorze tego tematu tez srasz i wierz mi u kobiet tez wywoluje obrzydzenie srający facet

Gość dziś na pomarańczowo
a nie wystarczyło napisać, że wolisz super laski od dziewczyn z nadwagą? w życiu nie słyszałam takiego argumentu "skoro wszystkim śmierdzą nogi, to lepiej być z ładną i zgrabną". i w ogóle, kogo obchodzą Twoje preferencje? co za dureń

Gość dziś na pomarańczowo
i jeszcze jedno panie normalny i przeciętny - z takimi przymiotnikami w nicku, możesz liczyć jedynie na równie normalną i przeciętną jak Ty sam. super laski są dla super samców, nie dla przeciętniaków

Gość ale odkryłeś ameryke...
co to za porównanie ... tak samo i facetowi śmierdzi rano z buzi... i wiadomo że to ludzkie i nie omija nikogo... a dziewczyny też wolą przystojnych dobrze zbudowanych facetów

Gość ale odkryłeś ameryke...
i co jak poznajesz jakąś dziewczynę zastanawiasz się czy jej kupa bardziej śmierdzi od twojej...

Gość antek_partyzant
dzięki, utorze, utwierdziłeś mnie w przekonaniu, że jestem nieprzeciętnym facetem :) aha, nie mam partnerki w stylu, którym pogardzasz, żeby było jasne

Gość paulana
ale powiem wam ze cos w tym jest poniewaz osoba otyla ma problemy z prawidlowym trawieniem, oddawaniem kalu, te rzeczy maja wplyw na zapach itp jedza co popadnie, tlusto co nie trawi sie szybko ale powoli, organizm nie moze tego przetrawic. Z tym wiaze sie nieswiezy oddech i niestety jak to kolega powiedzial o wiele bardziej smierdzaca kupa, a i czlowiek poci sie bardziej niz szczuply. To tak jak porownac rozklad tlustego miecha do warzyw:) To ma znaczenie jak sie bardziej przyjrzec. Osoba jedzaca zdrowo z wieksza iloscia warzyw trawi szybko, "kupa" :) jest inna i rzeczywiscie az tak nie smierdzi. Czlowiek pracuje zupelnie inaczej............ale to nie tylko tyczy sie kobiet oczywiscie ale kazdego. Ale czy to takie wazne w zyciu?Podobno każda potwora znajdzie swego amatora...