Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Jak sam .....

Wyleczylam depresje

Polecane posty

Gość Jak sam .....

Wieloletnia depresje i nerwice lekowa wyleczyłam potasem i magnezem, czyli unormowaniem elektrolitow .To nie żart , czuje sie swietnie . Oczywiście doszłam do tego sama , robiąc sobie prywatnie badania elektrolitow i czytając tysiące opracowan,rożnych roznistych, w bibliotekach i internecie. Wcześniej przechodząc z rak do rak lekarze nie zaproponowali zbadania elektrolitow. Jestm wściekła , ze tyle to trwało , a ja wegetowalam . Nawet psycholog nie pytał o badania , tylko prochy chciał pakować i wysyłał na terapie grupowa . A ja po uzupełnieniu mikroelementow i 3 miesiącach specjalnej diety magnezowo, potasowej, ktora sobie sama ulozylam , czuje , ze żyje .

Gość Jak sam .....
Podrzucam dla ludzi z deprechę , zeby zwrócili ja to uwagę .

Gość wczoraj na wiocha.pl
psycholog nie daje zadnych lekow klamczucho!!!

Gość Jak sam...
Oczywiście , ze sam nie daje , tylko wysyła po leki do psychiatry , ale to psycholog decyduje czy leki są potrzebne czy tez nie .

Gość tak ,jest
zgadzam sie z tym, magnez, magnez, magnez!

Gość tak ,jest
ja od kiedy zaczęłam regularnie łykać czuję cheć do życia, nie jestem ospała ale co do nerwicy to korzystałam z ustawień berta hellingera pomogły mi !

Gość kłamczuszka, kłamczusza
nie dawaj porad kłamczuszko, bo Ci uwierzą biedacy z depresją odstawią psychotropy i KLOPS.

Gość tak ,jest
autorka tematu nie musi kłamać czytałam ostatnio magnezie pisało że jego niedobór może powodować depresje

Gość Jak sam...
Czy ja mowie ludziom , zeby odstawiali leki? Depresja i nerwica jest z róznych powodów . U mnie to były zaburzenia elektrolitów .

mioalem cos jak depresje od 1 klasy gimnazjum od ostatniej liceum i zero znajomych nie wychodzilem z domu do tego faobia spoleczna cala mlodosc zmarnowana nabawilem sie chorob nie uroslem przez stres na stydiach troche bylo lepiej ale dalej sie wstydze i boje

Gość stokktrotka93
tez sie lepiej o wiele czuje biorac magnez przestały mnie bolec miesnie znikneły depresja a z nim lęki obawy mam wiecej sił witalnych tylko ze cos zasnąc nie mogę a tak ok magnez i tylko magnez i najlepiej by był to chelatowany magnez z vit b6

Gość gość
Jaka jest dawka przeciwdepresyjna magnezu?

Gość gość
pół kila dziennie :classic_cool:

Gość gość
fajnie że dzielisz się tymi informacjami, dzięki dobry z Ciebie człowiek ja już jakiś czas temu czytałam o tym, że jak się ma nerwicę aby zażywać magnez i potas

Gość gość
Zgadzam sie w 1000%mialam nerwice serca ..od czasu koedy zazywam magnez ..wszystko ustapilo..mialam rowniez nieregularne miesiaczki..od zawsze..chcieli faszerowac mnie hormonami..nie zgodzilam sie..magnez pieknie mi wyregulowal okres Od tego czasu jestem zdania ZACZYNAC LECZENIE OD NANOEJ INWAZYJNYCH LELARSTW..CZYLI WITAMONKI MINERALY ..UZUPELNIAC NOEDOBORY

Gość gość
Jak sam... jak długo brałaś magnez i w jakich dawkach? Jaki to był magnez? Napisz szczegółowo.