Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Kamill___-----___----8585

Romans z byłą nauczycielką

Polecane posty

Gość Kamill___-----___----8585

Witam, mam romans z byłą nauczycielką, ja 27 lat ona 36:) Spotykamy się, uprawiamy sex, spędzamy razem czas jednak to nie miłość. Ona mi się podoba i bardzo mnie pociąga. Co o tym myślicie ciągnąć to czy dać sobie i jej spokój. Pozdrawiam

Gość pani od nauczania w gimnazjum
Pogadaj z nią szczerze. Pewnie zrozumie, a jeśli nie to daj sobie wówczas spokój. Ja też jestem nauczycielką, ale nie pracuję w zawodzie. Pamiętam swoich uczniów, większość jak przez mgłę, ale jednego chłopaka wspominam do tej pory z większym sentymentem. :)

Gość igram
a jaki konkretny powód tego sentymentu?:))

nic nie było między nami, przecież on był wtedy chłopcem, a ja zestresowanym, młodym belfrem w gimnazjum :/ Bardzo charakterystycznym, inteligentny, oczytany, dojrzały jak na swój wiek, interesująco wyglądał, z całą pewnością wyrósł na przystojnego faceta. Ogólnie to trzymaj się na uboczu, zawsze z jakąś książką.

trzymaj = trzymał się na uboczu :) Kilka lat nie w zawodzie zamieniło mnie w analfabetkę ;):) hehee

Gość igram
literówki sie zdarzają:) a jak tak faceci poza zawodem?:))

Ogólnie fajny topic :) bo chyba każdy z nas miał jakąś swoją szkolna historię miłosną :) igram - a jak Twoje doświadczenie ze szkół? Miałaś/eś jakieś przygody z belframi?

Faceci poza zawodem - jak najbardziej na TAK :)

Gość igram
nie miałem:(( ale z taka jedna chciałem mieć:) miała super zgrabne nogi:)) i chodziła w mini:)) a Ty miałas " grzeszne myśli/ czyny o uczniach?:)

Wówczas nie, ale teraz gdybym wróciła do liceum pewnie i takie myśli pojawiłyby się, ale ja już do starego zawodu nie chcę wrócić :) W szkole, w której pracowałam chodziła historia o nauczycielu i uczennicy, którzy mieli romans. Zamieszkali z sobą dopiero, gdy dziewczyna skończyła szkołę. Wtedy wszystko wyszło na jaw. Nie poznałam ich, ale głośno było o nich. Coś jest bardzo pociągającego w nastolatkach. Ale prawo jest prawem i trzeba szanować czyjąś młodość i niewinność.

nie moge sobie wyobrazic jak dojrzała kobieta moze odczuwac pociag do np 18latka :O

Gość zła kobieta jest
W mojej szkole nauczyciel ożenił się z uczennicą. Oczywiście jak już skonczyła szkołę. A czy coś było między nimi w czasie jej nauki? Nie wiem.

Gość moja koleżanka
uprawiała seks z naszym wychowawcą ;)

Gość igram
ja tez jak sobie przypomnę tą nauczycielkę w mini ummmm pod biurkiem czasem było jej widać koronki pończoch;) wszyscy chłopcy podglądali wydaje mi sie ze czasem ja to bawiło a może i kręciło:)) ,Aaaaaaa w obecnej pracy masz jakieś relacje z fajnymi facetami jakiś romans biurowy?:))

Gość LAFeminella 26
Ja miałam romans z nauczycielem , 16 l. starszy. Zauroczenie dla niego , dla mnie wielka miłość ( naiwność). Kiedy byłam w szkole średniej - zerwaliśmy kontakty. Po studiach - on rozwiedziony i znów...znów się spotykamy - ale to tylko romans...

:) w biurze pracowałam, na szczęście mam to za sobą. Pracuję w innej branży, związanej z ludźmi i ich wyglądem, niż komputerem i papierkami. Nie romansuje w pracy. Mam stałego partnera, którego nie poznałam w pracy. Partner jest młodszy. Teraz nie wyobrażam sobie bycia z kimś starszym, jak to było gdy miałam 20 lat. Teraz napawa mnie to obrzydzeniem, widok młodej dziewczyny z 40-latkiem.

Gość igram
to ten nauczyciel nie lubi minetek?:((

Gość maminkamamowa
a u mnie w szkole byla piekna pani z polskiego... liceum... kiedys weszlam na jej profil na fb a tu patrze a ona ma juz dziecko, męza... ekhem, mojego kumpla ktory chodzil do rownoleglej klasy.... troche mi go zal bo za jakies 5 lat z pieknej pani z polskiego zrobi sie mloda babunia (teraz ma 38lat, on 26) a co z nim? oczywiscie cicho wierze ze ich milosc* przetrwa wszystko! :)

Gość igram
To zależy jak wygląda 40 latek:) i jak wygląda 20 latka;)) niestety widuje się 20 latki i mnie które wyglądają jak "pasztety:(( Spotkałem kiedyś 47 -latke która wyglądała lepiej niż 20 latka aż sam oczom nie wierzyłem ze ma tyle lat;)

Macie rację co do wyglądu. Po prostu trzeba dbać o swoje ciało. Zadbana kobieta, która ma 40 lat jest bardziej powalająca niż zadbany facet w jej wieku - ja to tak widzę. I totalnie nie rozumiem opinii dziewczyn/kobiet!!!, które uważają 45-cio latki za babinki. Jak można takie przykre opinie dawać osobą tej samej płci? (Chyba to wina zjadliwych charakterków większości samic, które wstrętnie oceniają innej kobiety, nie zważając na to, że same kiedyś będę oceniane przez 20-paro latki, w ten sam zażarty sposób) Igram - tyś się chyba w tolerancyjnej Europie wychował?:)

Gość igram
Ja sie wychowałem na szerokim Świecie nie tylko w Europie:))

widać to nawet po tych kilku zdaniach, które napisałeś :) pozdrawiam spoza Polski :)

Gość igram
"Zadbana kobieta, która ma 40 lat jest bardziej powalająca niż zadbany facet w jej wieku - ja to tak widzę. " może być i tak:)) ale bywa tez często ze facet 40 lat a nawet więcej wygląda lepiej niż............kobieta ale bywa rożnie:)) geny i sport:)

Gość igram
to gdzie Cie poniosło?:) bo ja bywałem na kilku kontynentach:) jakieś spostrzeżenia? wymiana doświadczeń?:)

Wywiało mnie do UK, już kilka lat tutaj jestem. Chcę wrócić do kraju na niecały rok, nauczyć się nowego języka i znowu gdzieś jechać :) Dlaczego podróżujesz? Praca, rodzina, przygody?:)

Gość AtrActIv
witam. szukalem jakichs ciekawych i prawdziwych for omawiajacych ten temat. gdy bylem uczniem przyznaje ze fantazjowalem o swych nauczycielkach, zawsze wydawalo mi sie to niesamowicie pociagajaca relacja. niestety ttrudno znalezc prawdziwe rozmowy na ten temat, wiekszosc ludzi pisze o swych fantazjach a rzadko o czyms co ma miejsce, wiele osob sie tez podszywa pod kogos kim nie jest. zauwazylem ze osoba podpisujaca sie nikiem, PANI OD NAUCZANIA W GIMNAZJUM wydaje sie byc prawdziwa i szczera w tym co pisze i z checia bym z nia porozmawial :) na ten temat, jesli wola jest obustronna podaje nr gg 7116167 pozdrawiam.

Gość last criminal brain 666
Kobiety chcą facetą z kasą! Buhaja, knura und koguta and psa w jednym! Moje gg to 5473221 Pobajerzymy? Nauczycielki und uczennice and studentki są tylko do ruchania! My xfire is: raticus1982 Me PSN ID: kajmrakaskoja112 IXBOX LAJF: bimozz-zakkash Pobajerzmy i pograjmy se w gry! PIZZA PARTY!

Gość Izales26
Romans ale i tylko romans! Nic ponad to...nic wiecej...ani kroku w przod..Korzystaj z zycia ile sie da :)

Gość gość z centrum
Nie jestem nauczycielem, ale pracowałem w liceum....eh co za czasy głowa chciała się ukręcić , młode dziewczyny to jest to co tygryski lubią najbardziej.

Gość gość
Gość z centrum - zostałeś zgłoszony pedofilu. Całe szczęście że już nie pracujesz w szkole, ale policja namierzy cię po IP.