Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość beatryczczee

oceńcie moja figurę

Polecane posty

Gość g876hj
no z dyszke wypadałoby schudnac . obstawiam ze masz 165 i wazysz 75 kg

Gość beatryczczee
mam 165kg i ważę 83kg :/ nie wiem czy ważniejsza jest dieta czy ćwiczenia, czy intensywnie ćwiczyc i jeść "normalnie" czy na razie zająć się dietą

Gość beatryczczee
czy da się cos z tej figury zrobic "fajnego" ?

Gość o jaaaa aaa
mozna, ale najpierw z 20 kg w dół

Gość beatryczczee
cholera, uważasz że mam 20kg nadwagi?????????????????????????

Gość nie widac tych kilogramow
po Tobie. Obstawialam niecale 70 kg. 10 kg spokojnie do czerwca schudniesz, a metoda? ruch, ćwiczenia, dieta 1000 kcal. Ja bylam na Dukanie i w 3 miesiace stracilam 12 kg. Zaczelam od kupna ksiazki - proste, łatwe, nie chodzilam glodna co dla mnie bylo bardzo istotne. Do czerwca kupa czasu, rozumiem, ze wesele sie szykuje?

Wychodzi Ci tyle teraz - 30,5 BMI Twój wskaźnik BMI wynosi 30.5. Otyłość I stopnia! Już dziś podejmij kroki, żeby zrzucić nadmiar kilogramów. poniżej 15 - wyniszczenie 15,0 - 17,4 - wychudzenie 17,5 - 19,4 - niedowaga 19,5 - 24,9 - waga prawidłowa 25,0 - 29,9 - nadwagę 30,0 - 34,9 - I stopień otyłości 35,0 - 39,9 - II stopień otyłości 40,0 i więcej - otyłość kliniczna Dla Twojego wzrostu waga idealna wynosi: według wzoru Lorentza 61.3 kg, według wzoru Broca 55.3 kg. Tu granice wagowe podalam twoj wzrost - 165 cm Granice wagowe według BMI dla podanego wzrostu: Wyniszczenie: poniżej 40.6 kg Wychudzenie: od 40.8 kg do 47.4 kg Niedowaga: od 47.6 kg do 52.8 kg Waga prawidłowa: od 53.1 kg do 67.8 kg Nadwaga: od 68.1 kg do 81.4 kg I stopień otyłości: od 81.7 kg do 95 kg II stopień otyłości: od 95.3 kg do 108.6 kg Otyłość kliniczna: powyżej 108.9 kg

nie załamuj sie tylko do przodu. Ja mialam do zrzucenia kg pociązowe - z wagi 84,5 spadlam do 72 kg w 3 miesiace. Potem jeszcze kilka kg - waze 68 i jeszcze chce schudnąć 5 kg. mam 172 cm wzrostu. A wygladam gorzej niz Ty. No wszystko zalezy od budowy ciala moze i wieku tez.

Gość olciaA_888
wg mnie nie musisz 10kilo chudnac, moze lepiej 5 na poczatek :) ladne ramiona i fajna pupa :D super wcięcie w tali, łydki ladnie wygladają, nie masz zadnych boczków na plecach :D super laska jestes, pokochaj sie bardziej :)

Gość olciaA_888
jedz 1200kcal i ćwicz 30-40minut trzy razy w tygodniu :)

Gość maminkamamowa
mysle ze jak schudniesz te 10 kg to bedzie idealnie... pamietaj ze to duzo i dbaj o skore, bo rozciagnieta i nie dopielegnowana wyglada koszmarnie zwlaszcza po duzym ubytku tluszczu.... dasz rade...

Gość beatryczczee
dobra, to jak sie zabrać do odchudzania? Trochę czytałam na różnych forach, ale duzo osób narzeka np. że chudnie z górnych partii, a dół nawet nie drgnie, mi zalezy na tyłku, udach, tali, brzuchu (kurdę, wychodzi na to że wszystko mam tłuste buuuu) Napiszcie kobiety co sprawiło, że zaczełyscie chudnąć.

wg mnie najlepiej kupić ksiazke albo trzymac sie diety 1000 kcal na stronach internetowych masz tego mase.

Gość Zalana Łzami
Nie widac po Tobie, że tyle ważysz :)

dasz rade tylko zalezy jaka diete wybierzesz i czy bedziesz sie trzyamc zasad , do czerwca to hoooo a wcale nie widac ze tyle wazysz - 10 kg wystarczy powodzenia