Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

ratowniczka_medyczna

PROSZĘ WEJDZCIE-ZWŁASZCZA LUDZIE Z SOSNOWCA!!!PORWANO DZIECKO

Polecane posty

im szybciej policja wykluczy dizałanie rodziców , a przecież i tak ise zdaża tym szybciej zacznie szukać prawdziwych porywaczy . Ale co muszą przęzywać rodzice tego dzieciaczka .... niewyobrażalne

Gość haskya
tzn ciemne baby tutaj uważają że jak ktoś podejrzewa matke o zbrodnie tzn że nie lubi dzieci jestescie tak tępe że szkoda słów

Gość jgdsegrfherherher
no właśnie dlatego to jest śmieszne 🖐️ nagle matka dostaje w łeb, traci przytomności kradną jej bękarta :D:D🖐️ gdyby była bogata to jeszcze dałoby się zrozumieć porwanie dla okupu, ale porwanie zwykłego bachora jakich tysiące ? jesteście bardzo naiwni jeżeli wierzycie w te żałosne tłumaczenia matki

Martwicie sie tez tak o tysiace dzieci, ktore umieraja z glodu i z braku pitnej wody ??? Codziennie, w meczarniach, i walczac o kazda minute zycia ?? Wiadomo, ze to jest chujowa sytuacja, ale miiejmy nadzieje, ze dziecko sie znajdzie, a zalamywanie rak na kafeterii i tak nic nie da

wiecie co..od teorii co sie stalo i jak -jest policja nie my. a do chwili kiedy nie bedzie oficjalnej tezy policji ze bylo inaczej-wierzmy ze to dziecko zostalo porwane. nie dla zasady..nie z szacunku do policji...nie dla niczego innego ale dla tej malej dziewczynki.bo moze ktos cos slyszal..ktos cos widzial.byc moze kto dziecki temu arytykowlo odwazy sie w jakis sposob pomoc... Ktos kto ma dziecko wie ,ze 6 mies maluchy doskonale rozpoznaja swoiuch bliskich i wiele z nich reaguje placzen na obcych..pomyslcie co przezywa to dziecko..byc moze jest teraz z obcymi i boi sie..eehhhh wlasciwie nie wiem juz po co ja to pisze ...chyba tylko zeby wyrazic to co czuje bo i tak wiekszosc po mnie pojedzie... zebyscie tak reagowali na prawdziwa patologie na kafe tak jak na ta sprawe..to ...eehh

Gość animals zwierzeta
Martwicie sie tez tak o tysiace dzieci, ktore umieraja z glodu i z braku pitnej wody ??? Codziennie, w meczarniach, i walczac o kazda minute zycia ?? i jeszcze się dziwią, że ktoś ich nazywa hipokrytami. muszą się dowartościować po prostu.

Gość haskya
jgdsegrfherherher - a ty nie wyrażaj sie tak wulgarnie o dziecku biednym :O i ni nazywaj go w ten sposób

martwimy się i o te umierające z powodu braku wody :) posyłamy pieniaze , adoptujemy na odległość czy " kopiemy " studnie w Sudanie . Ale jedno nie wyklucza drugiego , nie wyklucza autentycznego zmartwieniea i współczucia dla rodziców i dziecka .

Gość jgdsegrfherherher
zorganizujcie sobie koorwa "kafeteria patrol" i wyjdźcie na ulice w celu poszukiwania bękarta :classic_cool:

Gość animals zwierzeta
allium, ale bezczelnie kłamiesz 🖐️

Gość wmhuet
wynocha gowniarstwo z forum dla doroslych! Jazda gadac o lakierach i tamponach .

dokladnie...skad wiecie co niektorzy robia?? jak ktores z nas napisze ze dokonalo Adopcji Serca i raz mies przesyla grosze na utrzymanie dziecka w afryce (bo dla nas to sa grosze..dla tych dzieci-bardzo wiele) to i tak nikt nie uwierzy i ktos wysunie swoje chore teorie... jakbym napisala ze 2 razy w tyg jestem wolontariuszka w hospicjum...uwierzycie?nie bo tez ktos zacznie pisac pierdoly ze chce sie dowartosciowac...K...wa ludzie co z Wami... jak komus nie pasowalo,wystarczylo nawet nie wchodzic na ten temat..i po sprawie.

a po czymże poznajesz ,ze kłamię ? :) bo nie zamykam swojego serca dla tylko jednaj sprawy ? Ze dotyka mnie krzywda i dziecka i bezdomnego i psa ?

Gość udhbjksnla
wlasnie na tvn24 wypowiada sie babcia dziewczynki. Lzy same mi leca po policzkach ;(

Gość lili_liliputka
Dziecko wyglada na zadbane iszczęśliwe na zdjęciach. szkoda rodziny :(

szukam w internecie jakichkolwiek informacji na ten temat.. i zastanawia mnie fakt dlaczego spotkalo to rodzine ktora dbała o dziecko o siebie nawzajem, wszyscy sa dobrymi ludzmi... a idioci siedzacy na forum ktorzy ciesza sie z nowych narzadów i stwierdzajacych ze dobrze sie stalo zyja w spokoju... nie zycze nikomu bo to straszny czas dla calej rodziny i nawet najgorszemu surwi*** nie zycze aby kiedykolwiek znalazl sie w takiej sytuacji ale uwazam tez ze osoby wypowiadajace sie w sposob o ktorym wczesniej pisalam powinni dostac kopa od zycia... odrobina wspolczucia zrozumienia i checi pomocy jeszcze nigdy nikogo nie zabila wiec zamiast tracic czas na wypisywanie takich bredni wystarczy wkleic jeden link na portalach spolecznosciowych. nie ubedzie was a mozecie pomoc Madzi i rodzinie!

Gość brzdki
a wyjebane mam. mną się nikt nie przejmuje to i ja nikim sie nie bede. pierdole to.

Gość zbereznicaaaaaaaaa
i nie ma zadnych swiadkow? sorry,ale moja pierwsza mysl - dziebko doznalo krzywdy wczesniej.

Gość gabkamski
a co my tu możemy zrobić ? nic

Gość tak ,jest
nieważne co pieprzą na forum ważne ze zamieściłaś tego POSTA dzięki niemu dowiedziałam się o SPRAWIE wcześniej nie wiedziałam o tym porwaniu, czytam tylko kafeterie;p współczuje rodzicom, niestety nie jestem z sosnowca wiec nie mogę pomóc ale z pewnoscią ktos cos widział i policja wpadnie na jakis TROP!

Gość drgdghdthrthrhrt
w takim razie powinnaś zacząć od siebie i nie zakładać tego tematu 🖐️

Gość brzdki
o japierdole. moze lepiej nic nie piszmy? co za kretynka....

Gość zbereznicaaaaaaaaa
A kim ty jestes, zeby oceniac ktory komentarz jest zbedny? Mam wolnosc slowa, nie obrazam nikogo, dzieci nie gina masowo z wozkow, jednak czesciej sa po prostu zabijane umyslnie, badz nieumyslnie przez bliskie osoby. Niby dlaczego moj komentarz ma byc zbedny,a kogos innego o "malej magdalence" i modlitwie" ma byc odpowiedni? Jestem ateistka, co sie stalo to sie stalo, moge miec nadzieje ze okaze sie ze jakas psychiczna kobieta ukradla jej dziecko i dziecko sie odnajdzie.

Gość fsdyhutiuy
Sprawa śmierdzi na kilometr. W środku miasta ktoś uderza kobietę i zabiera jej dziecko? Nie chce mi się w to wierzyć.