Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość totalna niemoc

jak pomóc bratu

Polecane posty

Gość totalna niemoc

zona mojego brata ma kochanka , przyprowadza go do domu, on wymienia tam krany, przesiaduje , mówi ze on tam będzie mieszkał ,i nic nie mozna z tym zrobić mimo ze raz wyprosiła go policja bo wezwał brat.Brat nie chce (albo się boi) wziązć gacha za ryj, mówi że nie chce iść siedziec a gliny mówia ze do 10 wieczór ona może go gościc. Po prostu totalna niemoc. Brat jest załamany nie wiem co mozna z tym zrobic.

Gość lopae
zrób pierogi

Gość selin dijon
a czyje jest mieszkanie?

Gość camerun
przyłącz się do zabawy :classic_cool:

Gość totalna niemoc
wspólne oczywiście

Gość uitomipomicomi
a dlaczego am kochanka? jakis przystojniak? po ile maja lat

Gość selin dijon
pozew do sądu o rozwód/separacje i prośba o wywalenie jej z mieszkania bo pod wspólnym dachem zdradza męża

Gość totalna niemoc
bo ona leci na kase a ten koleś naopowiadal jej bajek ze jest spadkobierca jakiegos dworku a okazało sie ze to nierób,dzieciorób, kryminalista itd. ale to nieistotne przeciez nie moze tak byc żeby ona nie miała zadnych skrupułów i sprowadzała sobie kochasia . Obydwoje sa po 30

Gość uitomipomicomi
dzieciorób? tzn ma juz jakies dzieci? z czego placi alimenty?

Gość totalna niemoc
troje dzieci każde z innym, alimentów nie płaci, nie ma kasy, baba mojego brata go utrzymuje,a mój brat przestał dawac jej kase zeby tego gacha nie sponsorowała, dostaje alimenty na dzieci juz od dawna bo to nie pierwszy jej kochanek. Od zeszłego roku naliczylismy ich trzech o których wiemy, a ile było to tylko ona wie.A prawda jest taka że sąd idzie zawsze za matka chocby nie wiadomo jaka franca była.

Gość uitomipomicomi
a przystojny jest? tzn poleciala na kase czy na wyglad ? twoj brat powinien zebrac dowody przeciwko niej i do sadu!

Gość totalna niemoc
ryj przepity i jakiś taki poorany jak u kryminalisty

Gość uitomipomicomi
moze mlody jest dlatego na niego poleciala? a wgl z tego co piszesz wnioskuje ze z natury jest dzifka. kropka 3 kochankow w ciagu roku? moze jest nimfomanka?

Gość totalna niemoc
fakt że jest młodszy od niej ojakies 8 lat, ale to jest tylko na chwile, za niedługo przyjdzie i będzie skomlec żeby ja przyjąc z powrotem i boje sie ze brat ja przyjmie bo to taki mięczak.Rozwala mnie ta sytuacja i nie moge nic zrobić.On nawet powiedział ze gdyby wygrał w totka to połowe musiał by jej dać,jak to usłyszałam to myślałam że się przesłyszałam.

Gość marynrarka
Nie wierzę w tą historię, bo nie jestem w stanie sobie wyobrazić faceta, który nie umie z żonką zrobić porządku :o

Gość totalna niemoc
Niestety są tacy faceci na świecie, czego przykładem jest mój brat. Im dłużej nad tym myślę,to dochodze do wniosku ze albo on jest jakis nienormalny albo tak ja nadal kocha ze nie chce jej skrzywdzić.Wiem że jak ja bym tak zrobiła to mój po porostu by mnie za....ł.i nie myśałby o tym czy pójdzie siedzieć czy co innego.

Gość marynrarka
No właśnie o to chodzi. Mój by jednym ruchem ręki wystawił mnie za drzwi, a drugim spakowane walizki i pa. No jeśli to prawda, to współczuję, bo on normalny to na pewno jest. Musi mieć jakieś poważne problemy ze sobą:o A nie masz w rodzinie kogoś kto by za niego zrobił z nią co trzeba?

Gość totalna niemoc
Każdy mu tłumaczy że swoje sprawy musi sobie sam załatwiać, bo to dorosły chłop przecież, wystarczy że jest pośmiewiskiem na pół miasta, inaczej ona nigdy nic nie będzie sobie z niego robiła i sprowadzała jednego za drugim a on bezie tylko patrzył jak mu się pie....ą przed nosem.

Gość marynrarka
Straszne, jak nim nie wstrząsa, że jest przedmiotem kpin, to ja nie wiem co by mogło:o Serio, ciężko mi doradzić, bo nawet nie umiem się wczuć w sytuacje, bo tak nierealne to jest dla mnie. Tak jak te opowieści o facetach bitych przez żonki. Nie wiadomo czy współczuć czy wybuchnąć śmiechem