Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Lornetka99901

Pomóżcie ..

Polecane posty

Gość Lornetka99901

Chcę opisać swoją sytuację. W sylwestra współżyłam z partnerem z użyciem prezerwatywy, która jednak zawiodła i pękła. Do wytrysku nie doszło wewnątrz pochwy jednak przez długi czas martwił mnie preejakulat ,który u mojego partnera wydziela się w dużych ilościach. 5.01 planowo dostałam miesiączkę i trwała przez 5 dni + była dość obfita (nie zauważyłam w niej nic niepokojącego). Od 3 dni bolą mnie sutki podczas dotyku jednak widocznych zmian nie ma. Czytałam ,że podczas ciąży piersi robią się większe i pobolewają ,a sutki przybierają intensywniejszy kolor. U mnie nie występują takie objawy oprócz bólu przy dotykaniu. Żadne inne objawy prawdopodobnej ciąży również się nie pojawiają . Boję się zrobić test ciążowy i może trochę przesadzam proszę jednak o wasze opinie..

"boję się zrobić test ciazowy" Noszkur*** :D :O

Gość Lornetka99901
Po prostu jest to dla mnie stres. Prosze tylko o opinie na temat podobienstwa bycia w ciazy..

Gość dobre und motzne
"na temat podobienstwa bycia w ciazy.." :D po co pisać test i po sprawie :D

Gość Lornetka99901
Eh.. Czy chociaz ktos moglby sie wypowiedziec? :/

Gość kolorkowa92
Miałam praktycznie identyczna sytuacje, ale potem okazalo się, że ból sutków przy dotykaniu to po prostu był objaw zbliżającego się okresu :) bolały mnie tak ok. tygodnia może troche więcej przed :)też bałam się ze jestem w ciąży a tu taka ulga jak przyszedl:)

"Lekarz Ci powie czy jestes w ciąży " Na to raczej jeszcze za wcześnie. 😴 Autorko dorośnij. 😴 Tutaj żadne statystyki nie mają zastosowania.