Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mamuska dwulatkiii

wysoka goraczka brak innych objawow

Polecane posty

Gość mamuska dwulatkiii

POmocy! Moja corka ( 28 mcy) od dwoch dni ma temperature 39-40C. wczesniej wieczorem przez 2 dni miala stan podgoraczkowy37-38c; Poza tym ze jest troche marudna, wiecej sie przytula i nie ma apetytu to innycbobjawow nie ma. Brak kataru, nie kaszle, nie bola jej uszy. zeby aktualnie tez nie wychodza. BYlam u lekarza, powiedzila, ze to wirus i kazal obserwowac i podawac paracetamol i ew homeopatie. yroche panikuje, bo po raz poierwszy ma tak wysoka temperatuje i nie wiem co to moze byc i czy cos robic poza obserwacja... byl ktos w podobnej sytuacji?

może tak być, ze to wirus u mojego syna tak bylo - 3 dni gorączki a potem luz, ale jeśli do 5 dni gorączka nie spadnie to wiadomo, ze bakterie i potrzebny antybiotyk ale brak innych objawów moze tez wskazywac na infekcję układu moczowego i mozesz zbadać mocz małej

Gość mamuska dwulatkiii
zastanawim sie czy to nie ta slynna trzydnowka

zobaczysz czy będzie wysypka czy też nie u nas nie była i był to raczej zwykły wirus nie wiem czego ja dawałm bufenik i nie zmuszałm młodego do jedzenia, apetyt odzyskał za pare dni

Gość mamuska dwulatkiii
dzieki asiamt bedeczekac! mam nadzieje ze szybko minie

Gość hyywe
poczytaj o szkarlatynie,tak się zaczyna zwykle.Ostatnio "modna' w przedszkolach.

u mojego syna tak wyglądały początki szkarlatyny, po trzech dniach wystąpiła delikatna, mało widoczna wysypka na karku i klatce piersiowej, lekarz stwierdził też zaczerwienione gardło - bez antybiotyku niestety się nie obeszło (dodam, że do przedszkola nie chodzi)