Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość twardodupny

SPANKING (klapsy, lanie na tyłek) - gdzie w real?

Polecane posty

Gość twardodupny

Znacie może jakieś miejsca w Wielkopolsce, gdzie można tak się zabawić? Interesują mnie kluby, stowarzyszenia, itp. gdzie można w miarę bezpiecznie dostać ostre lanie w dupę - to znaczy od osoby, która się na tym zna, potrafi to robić i przy okazji nie połamie kości. ;) Zabawiamy się tak od pewnego czasu z żoną, gdzie to ona leje mnie, tyle że robi to często ze zbyt dużym wyczuciem, nie aż tak mocno jak ja bym chciał. A ja mam ochotę od czasu do czasu naprawdę poczuć, że ktoś mi skórę złoił, sprawdzić ile wytrzymam, by mnie przy tym przywiązano, potraktowano lekko z góry, a nie tak... po partnersku. A i sam czasem też bym chciał sklapsać czyjąś pupę, moja partnerka akurat w tą stronę tego nie lubi.

Gość jatakpeprostu11
gumowy uwielbiam twoje teksty!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1

Gość twardodupny
KOCICA, ona nie chce mocniej, nie kręci jej mocno - a mnie czasami tak. A poza tym dzięki za opinię i za osąd (choć tak mało wiesz o naszej relacji...)

"za to wolisz chodzic na dzi**i do klubow?" A czy on wspomniał coś o dziwkach? Nie słyszałam, żeby cokolwiek takiego w Polsce było. Za granicą owszem, ale u nas chyba jeszcze niestety nie ma. :) Co innego znaleźć kogoś na spotkanie indywidualnie, ale chyba facetom jest trudniej. ;)

Gość twardodupny
No cóż, cóż - dzięki bardzo. Myślałem, że ktoś może jednak zna, wie. Na spotkanie indywidualne raczej bym się nie zdecydował, to już jednak wolę z żoną. Zawsze to jest mniejsze, albo większe ryzyko.