Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość voima

o co cho? błagam, pomocy, wsparcia trzeba mi!!

Polecane posty

Gość voima

Witam kobitki, mam mały problem. Brałam Yasminelle a poterm Naraye przez ok. 1,5 roku, wszystko było ok, w czerwcu je odstawiłam, kochałam się z chłopakiem 2-3 razy w miesiącu, zawsze w gumce, nigdy nie kończył we mnie, byliśmy ostrożni. Okres dostawałam co 31 max 32 dni (liczyłam 28 dniowy cykl, tak jak przy przyjmowaniu tabletek, zazwyczaj było ok. 3 dni spóźnienia, raz zdarzyły się 4 dni.) I wszystko było ok. Ostatnią miesiączkę dostałam 21.12, kochaliśmy się 1.01 i 18.01 (18.01 byłam pewna, że to już dni niepłodne, choć w obu przypadkach była prezerwatywa i nie doszło do wytrysku). Okres powinnam dostać właśnie 19.01, ale... do dziś go nie ma :( mija szósty dzień i nic! nie boli mnie brzuch, ani piersi, żadnych typowych oznak zbliżającej się miesiączki. 21.01 i 24.01 zrobiłam test ciążowy, ale oba wyszły negatywne. A myślę, że ewentualne skutki sexu z 1.01 byłyby już widoczne i odczytywalne w teście? Dodam, że trochę się odchudzałam w tym miesiącu, miałam stres związany z sesją, ale bywał już i większy stres i bardziej restrykkcyjne diety i nic się nie działo. Nigdy nie chorowałam. Błagam, napiszcie co o tym myślicie. Czy istnieje duże ryzyko ciąży? Jak myślicie co to może być? Na piątek jestem umówiona do ginekologa, ale tak mnie to drażni, że nie mogę się na niczym skupić, bardzo się boję. Właśnie chciałam wrócić do stosowania tabletek anty, zdobyłam już receptę, a tu taka niespodzianka. Przedwczoraj się rozchorowałam, coś grypopodobnego, ale to dopiero wczoraj, a okresu brak od 6 dni!! HEEELP, proszę :(

Gość voima
wciąż proszę o jakieś rady, własne przykłady, przeżycia. nie zostawiajcie mnie z tym samej :(

może za wcześnie na test ciążowy, a może poprostu się spóżnia okres . Mialaś tresy to też dziala i może opóżnić miesiączkę. Ale dobrze że idziesz do ginekologa on potwierdzi bądż rozwieje twoje wątpliwości. I na wszelki wypadek jakby miała by być ciąża to na to przeziębienie nie łykaj żadnych tabletek bo możesz zaszkdzić dziecku . Powodzenia

"I na wszelki wypadek jakby miała by być ciąża to na to przeziębienie nie łykaj żadnych tabletek bo możesz zaszkdzić dziecku " Możesz spokojnie łykać, na tym etapie nic ewentualnemu dziecku nie zaszkodzi. Spóźnienie do 14 dni to nic szczególnego, cykl może się po prostu zaburzyć i tyle.

Gość voima
za wcześnie? przecież współżyłam 1.01, myślicie że nadal nic nie byłoby widać? przecież 2 razy test wyszedł mi negatywny!! O matko, strasznie się boję, napiszcie coś jeszcze, więcej!