Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość rfghfhg

Oklapniete wlosy, co robic?

Polecane posty

Gość rfghfhg

Mam straszna szope gdy nie wyprostuje, zadne kosmetyki nie pomagaja jedynie prostownica nablyszcza ale staja sie one strasznie oklapniete i wyglada to okropnie, dodam ze wlosy mam cienkie jak piora i jest ich malo. ratujcie...

Gość ertyrwt
urwij kabel od prostownicy, podłącz do kontaktu, a drugim końcem smyraj się po czole aż do uzyskania optymalnego napuszenia włosia

Gość rfghfhg
czekam na normalna odpowiedz

Gość freshnakatja
wosk do stylizacji wlosow i okragla szczotka wymodelowac i powinnas wygladac ok ;)

Gość rfghfhg
dziekuje:* a zamiast tego wosku moze byc guma lub lakier?

Gość freshnakatja
z lakierem bym nie eksperymentowala :) lakier usztywnia wlosy i bedzie Ci ciezko wymodelowac, a co do gumy stosowalam ale wlosy wygladaly na przetluszczone, wiec postawilam na wosk termoochronny spokojnie na wilgotne wlosy nawet suszarka podsuszyc i wymodelowac ja robie tak codziennie i powiem Ci ze fajnie naturalnie i dziewczeco to wyglada a orzy tym wlosy wygladaja na grubsze :)

Gość rfghfhg
no to faktycznie ciekawie sie zapowiada...:) ale chyba sie pomylilas bo nie ma w necie nigdzie o wosku termoochronnym, jedynie sprayu..

Gość Jadziucha
A nie lepiej jest poszukać innych sposobów na to by włosy były zdrowe i nie oklapnięte. Nie musisz używać prostownicy do włosów czy suszarki ale moze zainwestuj w volimizer z http://www.respectissim.rowenta.pl/ . Widziałam ostatnio reklamę tego cudeńka w telewizji i widać, że dzięki niemu można bardzo fajnie zadbać o włosy.