Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

mary19

Do kiedy się składa deklaracje maturalne i jak to zrobić?

Polecane posty

Jestem absolwentką liceum, jednak chciałam skorzystać z możliwości poprawienia matury, słyszałam że deklaracje mogę złożyć do 7-ego lutego, tylko gdzie? W byłej szkole? Może ktoś coś wie?

Gość freshnakatja
Do 2 lutego chyba, a składalas we wrzesniu? Bo najpierw trzeba bylo we wrzesniu wstepna zlozyc a teraz ostateczna :P

Gość kkokkok[]
czas jest do wrzesnia wiec za pozno

Gość uwielbiam ciasta
I deklaracje sklada sie do 30 wrzesnia II do 7 lutego wiec jeszcze nie jest za pozno

Gość freshnakatja
tak z tym że jesli masz skladac II deklaracje najpier we wrzesniu trzeba bylo zlozyc :)

Gość uwielbiam ciasta
niestety ale sie mylisz pracowalam w szkole i wiem ze do 7 lutego mozna zlozyc deklaracje nawet jesli we wrzesniu sie tego nie zrobilo

ale ja jestem absolwentką a nie uczennicą, jak z tym dokładnie jest?

Gość freshnakatja
jestem maturzystka i niestety ale chyba jestem z tym na biezaco? :)

Gość uwielbiam ciasta
masz czas do 7 lutego zeby zlozyc deklaracje bo zapewne poprawke piszesz i mozesz isc jutro (w ferie sekretariat tez pracuje) i zlozyc deklaracje maturalna

Gość freshnakatja
musisz udac sie do maierzystej szkoly i zaznaczasz tam z ejestes absolwentka powinnas miec na stronie swojeg o LO taka deklaracje do pobrania a jesli nie to najlepiej udac sie do sekretariatu i dowiedziec sie wszystkiego :)

Gość uwielbiam ciasta
skoro nie wierzysz to zadzwon do sekretariatu i zapytaj to ci powie ze do 7 lutego sklada sie deklaracje maturalne

aha, czyli mam czas jeszcze do siódmego, tylko muszę ją wypełnić i dostarczyć do szkoły? :) maturę będę pisała na sali z tegorocznymi maturzystami, czy gdzieś indziej?

Gość ucze w szkole sredniej
zasadniczo do wrzesnia ale na pewno były dyrektor przyjmie ci teraz deklarację. Idź do swojej byłej szkoły jak najszybciej i poproś dyrektora o przyjecie deklaracji. jesli jej nie masz wypełnisz ją na miejscu

Gość nauczycielka biolll
to że pracowałaś w szkole nie oznacza,że masz dobre informacje. Chyba jako woźna :) ja uczę biologii i deklaracje były do 30 września. Jak nie złożyłaś to po ptakach

Gość freshnakatja
tak normalnie z wszystkimi maturzystami :)

Gość nauczycielka biolll
u nas już jest za późno. 30 wrzesień. koniec i kropka!

Gość uwielbiam ciasta
na deklaracji jest napisane na dole sobie przeczytaj i bedziesz wiedziala

do 7 lutego dla osób które zdały maturę w latach 2010-11, do szkoły macierzystej. chyba, że zdawały egzaminy eksternistyczne to do dnia 31 grudnia.

Gość freshnakatja
uwielbiam ciasta!! ohgarnij sie! kto ma wiedziec lepiej niz maturzysta i nauczyciel?! nie kloc sie z faktami! w ubieglym roku chlopak chcial podchodzic myslal ze ma czas do lutego i niestety ale nic z tego nie wyszlo :)

Gość uwielbiam ciasta
wkleilam link tam jest deklaracja maturalna umiesz czytac?

Gość dobra wola dyrektora
moze zadziałać cuda :)

Gość freshnakatja
tylko zalezy od dyrekcji ;] niech dziewczyna ida sie do szkoly a nie slucha glupot

Gość nauczycielka biolll
fresh- ma rację. Ogólnie jest przyjęte że do 30 września. Jak dyrektor przyjmuje deklaracje po tym terminie to najzwyczajniej łamie regulamin. Pierwszy wniosek nalezy złożyć we wrześniu.

Gość nauczycielka biolll
http://natablicy.pl/deklaracja-maturalna-2012-ostatni-dzien-na-skladanie-deklaracji,artykul.html?material_id=4e8066a2b564da9f26010000 Masz tutaj czarno na białym!!! do 30 września pierwsza deklaracja, druga do 7 lutego. Jak złożysz pierwszą a drugiej nie to ta pierwsza jest tą ostateczną. Druga nie ma sensu jak nie składała pierwszej!!!

pierwsza jest wstępna, i składają ją głównie uczniowie liceów do 30 wrzesnia,... ale jesteście idotyczni wszyscy.. WKLEIŁAM link do deklaracji, nie wstepnej, nie dla maturzystów,, którzy po raz pierwszy przystepują.. tylko dla AUTORKI Temat powinien zostać zamknięty, udzieliłam jedynej, tak obszernej poprawnej odpowiedzi:)