Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

malakalusia

ŻYCIE W DZISIEJSZYCH CZASACH - syndrom kury domowej

Polecane posty

Witam wszystkich! Mam pytanie, a raczej problem typowo egzystencjonalny. Chciałam się dowiedzieć czy w naszych czasach jest więcej osób takich jak ja, czyli takich, które żyją przeciętnie z dnia na dzień bez pasji i bez życia w sobie. Mój problem zaczyna mnie irytować, zaczęłam nawet podejrzewać u siebie depresję, ale co by się nie działo nawet zalana łzami staram się przeć do przodu i znajdować dobre strony życia. To zaprzecza moją tezę o depresji, ale może to jakiś zbliżony problem??? Dzień zaczynam normalnie, wstaję, szykuję się idę do pracy, wracam z niej ogarniam zakupy i dom i często już jestem tak zmęczona, że nie mam ochoty na nic. Obejrzę sobie nowe info w internecie, przeczytam jakąś gazetę lub książkę, porobię krzyżówki i idę spać. Zaczynam kolejny dzień tak samo. Kiedy mam wolne, znów sprzątam, gotuję, piorę. Nic nowego. Czy tylko ja tak mam, czy jest nas więcej czy zwariowałam? Jakie macie opinie?

Gość jak w temacie,prosze sie wypow
jezeli nie jestes gwiazda hollywood albo cos w tym rodzaju to twoje zycie jest chujowe niestety :(

Gość hmmmmmmmmm11111
ja nawet do pracy nie wychdze, z dziecmi w domu jestem. i tez mam wrazenie, ze ja juz chyba w głebokiej depresji jestem, a zaraz potem mowie sobie, ze nie, ze dam rade . i tak mija kolejny miesiac.

No więc właśnie. Tylko co by tu wymyślić, żeby urozmaicić sobie to życie??? Myślałam o jakiś kursach... Może angielski a potem nie mam pojęcia co...

Gość tak zapytam..........
masz dzieci, męża, obowiązki żony, matki, gospodyni domowej, czy męczą cię sprawy związane z ogarnieniem siebie?