Gość Justyna9999 Napisano Styczeń 25, 2012 Witam, mam problemy z wrażliwym żołądkiem, byłam z ty u lekarza dostałam leki ,ale nie wiem co powinnam jeść aby ten żołądek mi nie dokuczał bo po czymś cięższym zaraz jest mi słabo i niedobrze Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Justyna9999 Napisano Styczeń 25, 2012 na razie przyjmuję leki a gastroskopię mam zrobic dopiero po jakimś czasie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Stomatoloszka z powołania 0 Napisano Styczeń 25, 2012 Forum internetowe to najgorsze z możliwych miejsc uzyskiwania informacji medycznych, pamiętaj o tym! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość bezimienna:) Napisano Styczeń 25, 2012 a powiedz jakie masz objawy ? ja tez mialam problemy, moze pomogę :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Mittka Napisano Sierpień 29, 2019 Jestem zadowolona z kombuchy od brothers&sisters, najbardziej smakuje mi ta klsyczna. No i dzięki niej skończyły mi się problemy z żoładkiem. Także takie rozwiązanie okazało się bardzo zbawienne. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ania007 0 Napisano Luty 9, 2022 Witam mnie też boli żołądek co zjem, może ktoś coś doradzić Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ania007 0 Napisano Lipiec 19, 2022 Hej ja też mam z żołądkiem ,i też nie wiem co jeść miałam gastroskopię może ktoś coś doradzi? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ania007 0 Napisano Styczeń 25, 2023 Hej ja zmagam się od 14 lat żołądkiem i to jest masakra ,po ciąży objawy się pogorszyły a wyniki są dobre. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach