Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość o nie tylko nie to :/

czy to juz czas?

Polecane posty

mam 24 lata i jak dotąd nigdy nie myslałam o dzieciach, własnej rodzinie etc. mam duzo planów zawodowych, doktorat ... tylko to sie liczy. obejrzałam przed chwila filmik o aborcji i narzędziach stosowanych przy tym procederze i muszę stwierdzić iż takie rzeczy były mi dotąd obojętne a teraz ruszyło mnie to :/ myślę że juz sie starzeję i stąd takie zmiany we mnie i moim sposobie myślenia...a nie ukrywam że miałam nadzieję na to, że jestem jakaś wybrakowana pod tym względem, że nie potrzebuję , nie mam tego czegoś co inne kobiety. i nie chodzi tutaj o macicę ale o uczucia macierzyńskie.cholera jasna, chyba każda kobieta jest w jakis sposób zaprogramowana do tego tylko u jednych ujawnia sie to wczesniej u innych później...byłam taka zadowolona z tego że ja nie mam takich ciągot a tutaj taki klops :( ale jest jeszcze nadzieja, że to poprostu taka faza mojego cyklu, jakaś mikroburza hormonalna...oby tak właśnie było!!!!!!!!!!!!!!!! :( pomodlę sie w tej intencji dzisiaj przed snem .

Gość Jan Paweł Trzeci
Ten temat to prowokacja P.S. - mi w gimnazjum puścili kiedyś filmik o aborcji z lat 50-tych.

nie kuźwa, to nie prowokacja niestety :( kiedyś miałam to gdzieś a teraz autentycznie mnie ruszyło. nawet nie chcę sobie wyobrażać jak to wszystko się odbywało ponad pół wieku temu :/