Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kristeprto

Dziewczyna egoistka? Wykorzystuje.

Polecane posty

Gość kristeprto

Witam. Rozmawialiśmy przez telefon, o bzdurach. Co mnie dziś spotkało na uczelni, co ją. Potem spytała 'może mnie podwieziesz do domu w piątek? Bardzo się wkurzyłem, co ja jestem taksówkarz. Mieszka 33 km od mojego miejsca zamieszkania, a studiuje i pomieszkuje 10 km ode mnie. w Sumie musiałbym zrobić około 75 km. Okej, mogę to dla niej zrobić, ale nie widzieliśmy się 14 dni, zamiast zadać pytanie może byś przyjechał do mnie do domu i byśmy spędzieli razem czas? Zaznaczam, że dwa dni wcześniej rozmawialismy i sesje mamy toteż ustalilismy, ze dopiero w lutym sie zobaczymy. To nie pierwsza taka sytuacja, chce aby ja wozić do domu, bo nie chce jej się busami jeździć. Gdy nie dostane auta od rodziców to oczami przewierca. Nigdy się nie złożyła na paliwo. Doszło do tego, że powiedziała 'to facet powinien za wszystko płacić'. Najlepsze jest to, że jak chce gdzieś wyjść to mówi, pójdziemy do kina? Ja mówie pewnie, ale Ty płacisz za siebie, a ja za siebie. To nie idzie, a pieniedzy ma tylko jest chytra. Oczywiście nie jestem kretynem i odpowiednio chamuje jej popędy.. Już mnie dziewczyna tak irytuje z tą kasą.. Zerwe z nią, ale po sesji.

Gość tylko tyleee
no i dobrze zrobisz. bez przesady.... za duzo sobie ta dziewczynka wyobraza.

Gość Bwn
"'to facet powinien za wszystko płacić" po czymś takim, to sprawę powinieneś postawić jasno.