Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość grzygżynka

Skoro średnich wymiarów wibrator jest dla mnie za

Polecane posty

Gość grzygżynka

duży, to chyba potrzebuję faceta z kompleksami na temat małego rozmiaru:) O ile się orientuję, to chyba chodzi tu raczej o grubość bo przecież długości i tak nie czujemy (chyba, ze co chwilę wypada, lub gdy jest za długi- boli). No więc szukam mężczyzny z chudym...;)

Gość lennkaa,
gumowy malo smieszny jestes

Gość grzygżynka
Ja wiem, że po pieszczeniu wejście się rozciąga ale to i tak boli... DRAKI, dlaczego miałabym napisać?

Gość grzygżynka
Niee, już od daaawna:D

Gość DRAKI
jak napiszesz to sie dowiesz

Gość DRAKI
napisz...........wysle ci zdjecie mojego wacusia i ja ci sie spodoba to sie spotkamy na jakies male ruchanko i jak dojde do tej twojej pizdeczki to ja troche rozepczam na boki:)

Gość co za wiesniaki na tym forum
grzygżynka Nie czytaj tych bzdur! Kobieta kobiecie nie jest równa.Ile jest rozmiarów penisów,tyle samo jest rozmiarów pochwy:) Są kobiety bardziej głębokie i są kobiety ,które potrzebują krótszego penisa.Tak samo jest z szerokością. Oczywiście jeśli twój przyszły partner będzie działał na ciebie mega seksownie,będziesz podczas sexu odczuwała większe podniecenie,a co za tym idzie twoja pochwa będzie bardziej wilgotna,wiec nie odczujesz różnicy w szerokości. Najbardziej liczy się ta długość...Chociaż... Jak się kogoś bardzo kocha,to się go nieziemsko porząda,a jak się nieziemsko porząda,to się nieziemsko podnieca i tak szczerze? Rozmiar nie ma znaczenia:P Wiadomo,że wibrator to nie męski penis:P Poszukaj sobie dobrego partnera.

Gość grzygżynka
Erotoman gawędziarz:P