Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość rozczarowanaania

Jak to ująć w CV?

Polecane posty

Gość rozczarowanaania

Otóż po informacji o ukończonych studiach umieszczę informację, że moja magisterka została nagrodzona w konkursie uczelnianym na najlepszą pracę magisterską. Tylko jak mam napisać, że jest ona jedną z 3 równorzędnie nagrodzonych prac ?(nie było podziału na miejsca) Np. Praca magisterska pt. "...." otrzymała jedno z trzech wyróżnień cos ta coś tam.. może tak być?

Gość prowokatorka topicowa
nie pisz ze jako jedna z trzech napisze po prostu, ze praca mgr zdobyla wyroznienie w konkursie uczelnianym na najlepszą pracę magisterską w roku 20../20...

Gość rozczarowanaania
Tak też myslałam.. zajedzie nieskromnością i pyszałkowatością w mojej wypowiedzi teraz, ale jak tak napiszę, to pracodawca pomysli że została TYLKO wyróżniona a ktoś inny zajął I, II i III miejsce. :P Dziękuję Wam za radę:)

Gość grgfesargrea
jak pracodawca bedzie chcial dopytac o szczegoly, to dopyta, ty napisz ogolnie,ze zostala wyrozniona, to juz zaszczyt, a to,ze procz tego wybrano 2 inne to juz drugorzedna kwestia;)

Gość ja bym o tym wyróżnieniu nie..
nie pisała w moim CV, pewne rzeczy trzeba przemilczeć ze skromności, co innego jak potencjalny pracodawca się Ciebie zapyta o studia czy osiągnięcia. Też mam pewne takie naukowe osiągnięcia, ale jakbym była pracodawcą, to bym taką osobę piszącą o tym uznała za pyszałka, który dużo ryczy a mało mleka daje... bez obrazy oczywiście... to tylko moje zdanie

Gość tak naprawdę to
teraz takie papierki nie są już takie istotne, liczą się umiejętności i to jak będziesz umiała się zaprezentować i pokazać co potrafisz w pracy

Gość rozczarowanaania
A ja uważam, że trzeba bo moim zdaniem wyróżnienie z kilkudziesieciu prac to osiagniecie;) Napisze, ze wyrózniona:) Moze nie przesadzi to o mojej "atrakcyjności" dla pracodawcy, ale ładnie wygląda>