Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

hiszpanin

Dostałem dwie działki które sprzedam!!!

Polecane posty

Dostałem dwie działki budowlane w bardzo dobrych miejscach. Jedna działka 30 arów, Druga działka 20 arów, na te działki jest dwóch kupców którym to spredam za dobre pieniądze :)

Nie, z tego już zrezygnowałem. Teraz za sprzedane działki kupie 5pokojowe mieszkanie. Dwie osoby które szukają jakiegoś pokoju do wynajęcia zamieszkają ze mną. Oczywiście będę brał od nich po 300 złotych za pokój, będą musieli się dzielic rachunkami i co najważniejsze będą mi - gotowac - prac - sprzątac - prasowac - czasem coś naprawic - i takie tam :)

Gość z uśmiechem
ale się uśmiałam

Tomuś, zacznij spłacać najpierw swoje długi, a potem mitomań. Swoją drogą, skąd niby miałeś wziąć te dwie działki budowlane? :D I to tak z dnia na dzień. Zabiłeś dziadka, którego okradałeś razem z maciorą?

zaglądam z ciekawością na twoje tematy ( co dzień to coś nowego) i muszę powiedzieć że intrygujący z Ciebie człowiek :) mhm ciekawe czy w życiu też taki jesteś? :D

Gość a gdzie te działki
?? Pod zapora w Dobczycach, tam gdzie takie straszne krzaki rosną?? :classic_cool:

Obydwie w zakopanem, tam gdzie będę mieszkał. ps. a co do mojego dziadka to moja matka z babą dzisiaj go pobiły ale nie chcę zbyt dużo tutaj opowiadac na ten temat. pamięta ktoś moj scenariusz?

A w czym pomogłeś? W zwaleniu konia? Chłopie, ty jak komuś byś nie przeszkodził to już byłby cud, a ty o pomaganiu mówisz. :D Swoją drogą, ty już kilka miesięcy temu miałeś być rzekomo jakimś tam przedstawicielem medycznym i zarabiać 20 tysi w robocie, ktorą miał załatwić ci wujek będący wiceministrem. :D

Gość dobrze sie dziecko czujesz
?? :classic_cool: A może jestes kolejnym wcieleniem Mastera111?? :P