Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

młoda13

Kawały o facetach

Polecane posty

Gość kasinka...
dlaczego blondynka ma posiniaczony pepek? ..? Bo blondyn byl jeszcze glupszy...

Gość kasinka...
dlaczego mezczyzni tak czesto nadaja imiona swym penisom? Bo lubia byc "na ty" z tymi, ktorzy nimi rzadza!

Gość Żarty sie skończyły
Mężczyźni to nieskomplikowane istoty. Są albo głodni, albo napaleni. Jeśli widzisz, że facet nie ma erekcji, po prostu zrób mu kanapkę.

Gość kasinka...
dlaczego Bog pierwszego stworzyl mezczyzne? Bo musial zaczac od zera... Przepraszam wszystkich mezczyzn, ktorzy powyzsze czytaja :) wiecej grzechow (dowcipow) nie pamietam ;)

Do taksówki w Warszawie wchodzi facet i mówi: > - Dzień dobry, poproszę kurs do Gdyni, tylko szybko. I kurs żeby był > za darmo. > Taksówkarz spojrzał i rzecze: > - Oczywiście proszę Pana. Tylko pod jednym warunkiem, przez > całą drogę > będzie pan trzymał piłkę tenisową w zębach. > Facet myśli, w końcu za darmochę taki kawał i > mówił wspaniałomyślnie: > - Zgadzam się! > - To niech pan wysiądzie, piłka jest na haku.

czuje sie obrażony i rządam przeprosin w postaci długiego i ciepłego przytulenia połączonego z głaskaniem po moich gestych :P długich :P zdrowych :P i pachnących włosach :)

oj no przepraszam ze taki tu temat dalam ale ja lubie kawaly o facetach nic do was nie mam poproatu je lubie

Wbiega zdyszany facet na peron, w momencie gdy pociąg już ruszał. Podchodzi do dyżurnego ruchu i z trudem łapiąc oddech pyta. Jaki to był pociąg? - Zielony. - ?? - No, ale dokąd? - Do połowy...

Gość kasinka...
a tak z zycia wziete: panowie, podobno nie odrozniacie spodnicy od sukienki? Dla Was to to samo? :D

Młody chłopak pierze dżinsy i mruczy: - Nikomu nie można ufać, nikomu... Na moment przerywa pranie: - Nawet sobie - kontynuuje wściekły - Przecież tylko pierdnąć chciałem

mój myślał że zalotką się włosy wyrywa A sukienka, tunika, spódnica to to samo A bolerko to jakiś szatański wymysł

Gość Śląska mama.
Rzęs od brwi też nie odróżniają. :D