Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Robertson300

Dziewczyny, czy chciałybyście się umówić

Polecane posty

Gość Robertson300

z facetem takim jak ja? Brunet,30 lat, krótko ścięty, 185cm wzrostu, budowa ciała normalna, woj. pomorskie. Mam pracę, mieszkanie... Mam za sobą nieudany związek... 8 lat razem byliśmy i się wszystko skończyło.. Może jest tu jakaś kobieta chętna na pogaduszki? Pozdrawiam.

Tej Roberto, a moze wyjdz do ludzi zamiast szukac szczescia na forum??? Tutaj nie spotkasz nikogo do spotkan, albo sa ludzie jak ja ktorzy z powodu nudy i bezsennosci siedza, ale nie szukaja niczego/nikogo... albo desperatki i nimfomanki szukajace cholera wie czego - no chyba ze tego chcesz... to taka moja "dobra rada" :D

Gość Robertson300
Wiem o tym kocoszanel... myłałem tylko, że się tu kilka zjawi a tu nic.. :(

Gość w Szczecinie sama biedota
mieszka albo facety kombinatory co cpaja i chleja albo zarabiaja kase na lewo 🖐️

heh tylko nie rycz... ;) chyba przezywasz rozstanie co? to trzeba "przetrawic" a pozniej wyjsc do ludzi i poszukac szczescia, a wlasciwie nie szukac... samo Cie znajdzie :) wystarczy byc na nie otwartym :)

Gość Robertson300
Rozstanie mam już za sobą. Sporo czasu minęło zanim wróciłem do siebie, ale teraz jest ok. Brakuje tylko kogoś obok...

Gość ile zarabiasz
netto?

Gość Robertson300
jak mnie się pytasz o zarobki to odpadasz od razu. Zarabiam średnio, więcej niż najniższa krajowa a mniej niż średnia.. starcza na wszystko...

Gość ile zarabiasz
30 lat... 8 lat w związku wniosek: jesteś chłopcem tylkoo do sexu... nie dorosłeś do żadnego powaznego związku....

Gość Robertson300
po dwóch danych doszłaś do takiego wniosku.. gratuluję.

A czego sie spodziewałeś, tutaj są same niedowartościowane i błyskotliwe osoby :) Wybrałeś złe miejsce na podryw, od tego jest real :)